Пеевски: Ще подкрепим бюджета само при ясни ангажименти към общините

11 ноември 2023 22:35   1 коментар   2412 прочита
ДПС, пресцентър
ДПС, пресцентър


ДПС, пресцентър

"Ще подкрепим бюджета, единствено ако в него бъдат вписани изрично приоритетните проекти на всяка една община така, че да се повиши чувствително стандарта на живот на хората в населените места", заяви председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски след среща с кметовете на ДПС, която се проведе в Благоевградско. Това съобщиха от пресцентъра на ДПС.

Делян Пеевски събра кметовете, веднага след приключването на местните избори за да се поздравят за постигнатите "много добри" резултати, след които ДПС се нареди като втора политическа сила и да очертаят приоритетите за всяка община. 

Нашият ангажимент към хората, които дават своето доверие и подкрепа на издигнатите от ДПС кметове е като работим така, че кметовете и общинските съвети да реализират нашите политики в полза на хората, коментира Пеевски. 

"Това искаме от изпълнителната власт - ясни правила и гаранции, че всички общини ще имат равен достъп до ресурс, за да постигнат европейски стандарти", заяви председателят на ПГ на ДПС. 

1 коментар
12 Ноември 2023 20:01 | ДЕПМ
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Боклуци от дпс, ДГД! С парите от КТБ и Булгартабак, този дебелак купува общините в направление Места и ОС Благоевград! За сметка на негласуващите, които са много умни и ходят за гъби! Ако имаше и прокуратура и съд, които да не бяха назначени от дпс и Доган, можеше и да имаме нормална държава, НО скоро и това ще стане!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар