Партията на Цветан Цветанов - „Републиканци за България“ проведе първото заседание на Изпълнителния съвет.

30 ноември 2020 09:48   8 коментара   3647 прочита


 

Бившият водещ по БНТ Горан Благоев вече официално е лицето на "Републиканци за България" по религиозните, етническите и демографските въпроси. Бившата депутатка от ГЕРБ и бивш председател на външната комисия в парламента, който доброволно напусна - Джема Грозданова, поема международните дела на партията на Цветан Цветанов. 


 
Формацията определи и останалите си лица по секторни политики, обяви и имената на местните си координатори на заседание Изпълнителния си съвет, съобщиха оттам. 

За сектор "Национална и международна сигурност" ще отговаря проф. Румен Кънчев, който в миналото беначалник на Центъра за стратегически анализи и заместник-министър на отбраната, бил е и главен съветник в Съвета по сигурността към Министерския съвет. 

Д-р Севдалин Куцаров поема „Здравеопазване”. Той е кардиохирург - един от известните специалисти у нас. Д-р Иван Анчев пък ще се занимава с ресор „Политики към Българите в чужбина”. Той доскоро бе консул на България в Чикаго (където е бизнесът и на заместника на Цветанов в партията - бизнесменът Павел Вълнев - б. р.) 

Адвокат Диан Иванов и д-р Борис Велев ще си делят отговорността за сектор „Правосъдие”. Иван Станев поема „Електронно управление“, а Христо Казанджиев - „Енергетика и природни ресурси”. Последният е бивш директор енергийни ресурси и подземни богатсва в Министерство на икономиката и енергетиката, има и над 40-годишен опит в сферата на нефта и природния газ. Консултант на свободна практика - енергетика и подземни богатства и независим енергиен консултант и член на Българския енергиен и минен форум. 

Стефан Дойкин ще отговаря за финансите и управление на европейските средства, а д-р Асен Ангелов за „Пазар на труда и социални политики“. Земеделието ще е в ръцете на Чавдар Маринов. Владимир Владимиров поема работата в сектор "Обществени комуникации и публични въпроси“. Той е познат като консултант, ръководител н проекти на Балканите в консултантска агенция в сферата на енергетиката и др. 

По въпросите на околната среда отговорник в партията ще е инж. Петър Матов, а в сектор "Младежки политики" - Христо Козаров. 

Много от местните координатори на партията на Цветанов - закономерно, имат биография в ГЕРБ. 


 
Избраните са: Благоевград - Атанас Камбитов (бивш общински съветник, депутат и 2 мандата кмет), Бургас - Ангел Рангелов; Варна - Панайот Кискинов; Велико Търново - Николай Драков; Видин - Албена Георгиева (бивш заместник-областен управител ГЕРБ); Враца - Тодор Тодоров; Габрово - Добри Христов; Добрич - Николай Милков; Кърджали - Илия Илиев (бивш областен, ГЕРБ); Кюстендил - Иво Чивийски; Монтана - Камелия Кирилова; Перник - Сергей Тодоров; Плевен - Христослав Михайлов (Общински съветник, изключен от ГЕРБ); Пловдив – град - Христо Димитров; Пловдив – област - Георги Пилев (бивш заместник областен и член на СДС); Разград - Рейхан Ридван Вели (кандидат за депутат от ДОСТ и бивш общински съветник от РБ); Русе - Бранимир Стефанов (ГЕРБ младежи), Сливен - Недко Недев; София – град - Петко Чамов; София – област - Мартин Асенов (кандидат-кмет на Божурище от ГЕРБ); Стара Загора - Петя Станева; Търговище -Тоника Колева (ГЕРБ -предприемачи); Хасково - Антон Иванов (бивш общински съветник от ГЕРБ); Шумен - Гюнай Физула Исмаил (координатор на ГЕРБ); Ямбол - Георги Славов (бивш кмет от ГЕРБ с 3 мандата). Епицентър 

 

 

8 коментара
30 Ноември 2020 10:05 | старогражданин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ПОЧИСТВАНЕТО СЛЕД ЦВЕТАНОВ...


30 Ноември 2020 10:53 | Цветан с апартаментите
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

ОФИЦИАЛНО - "РЕПУБЛИКАНЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ", ВЕЧЕ СЕ КАЗВА-"КРАДЦИ ОТ БЪЛГАРИЯ".


30 Ноември 2020 10:57 | Ин и Ян
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Струма, сега как ще се разкъсате между Бойко и Цецо ?! Кой плаща повече


30 Ноември 2020 12:27 | Общинар
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Струма - стършел са подлоги.


30 Ноември 2020 14:29 | Наукахрадин Уедабе Оу
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Комбатов ще оглави Комисията за борба с корупцията, а Ихуномов ще му се даде министерството на туризма и екскурзиите! А красивата силиконова особа ще оглави движението ТБП!


30 Ноември 2020 16:22 | �� ����� � ����
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Успех


30 Ноември 2020 16:25 | Страх
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Сашке Лулеова, не се пъни, вече си история за всички хора, които уважават Камбитов, верно ли си се върнала на магистралата заедно със Златка дантелата, че нямате парички?


30 Ноември 2020 16:35 | село
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

герб -РАБОТА, РАБОТА, РАБОТА ...Насо рецитираше това преди година на изборите, като от ДКМС са ги извадили, винаги верни на Партията
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар