Парламентът излиза в предизборна ваканция

16 октомври 2019 09:44   4 коментара   2275 прочита


Ще заседават само постоянни комисии

Парламентът официално е в предизборна ваканция и няма да провежда пленарни заседания в периода от 16 до 25 октомври, включително. През депутатската ваканция ще заседават само постоянните парламентарни комисии.

На депутатите ще се признават транспортни разходи само във връзка с участие в комисии.

Първото редовно заседание на Народното събрание след местните избори ще се проведе на 30 октомври.

В последния пленарен ден - 11 октомври, петък, парламентът не събра кворум от два опита. В залата тогава се регистрираха 112 народни представители.

Следващото заседание ще бъде на 30 октомври (сряда), обяви председателстващият заседанието Емил Христов.

В парламентарния контрол същия ден трябваше да участва премиерът Бойко Борисов, който да отговори на питане на лидера на БСП Корнелия Нинова за политиката по национална сигурност и приемането на България Шенген.

източник: dnes.dir.bg

4 коментара
16 Октомври 2019 10:38 | дедо Чукан
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

абе нали и тия много работят, преумориха се, ми кой не иска да работи по 5-6 м в годината и да взема по 5-6 бона, че и повече, ма те и като са на работа са по кафетата и рядко влизат в залата, годишно гласуват по 2-3 закона и няколко промени и това е, после в къщи и частен бизнес, големи лапачи, пък и 240 човека, според мен не трябва да са повече от 50-60, да кажем по двама, най-много трима от окръг, т. е. област, та да се икономисат и малко пари за хазната


16 Октомври 2019 14:06 | новогражданин-Дупничанин
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

ДА ИЗЛИЗАТ НЕ ВЪВ ВАКАНЦИЯ А НИКОГА ДА НЕ СЕ ВРЪЩАТ В ТОВА СВЯТО МЯСТО, ОПЕТНЕНО ОТ ТЕЗИ ИЗРОДИ. ТЕЗИ ХОРА НЕ СА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ТЕ СА НАРОДНИ ИЗЕДНИЦИ ВСИЧКИ ДО ЕДИН.


16 Октомври 2019 19:18 | тамерланд
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

ТИЯ ДУПЕДАВЦИ КОГА СЕ УМОРИХА ТА ЩЕ ПОЧИВАТ


16 Октомври 2019 21:22 | Уточнение
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Това не е ваканция. Те отиват по родните места да насъскват своите кучета дано да спечелят, та после на парламентарните, догодина, пък ония-местните велможи да натискат раята да гласуват пак за тях. Това е кръговратът на властта!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар