Откакто е обявена кандидатурата за президент, скандалите валят

16 септември 2011 00:16   3 коментара   10493 прочита
С. Арнаудова
С. Арнаудова


С. Арнаудова

Изказване на говорителя на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Севделина Арнаудова

“Подкуп лично от Росен Плевнелиев не е искан”. Това заяви по Нова телевизия говорителят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Севдeлина Арнаудова по повод твърденията, че трима общински съветници са му искали подкуп по времето, когато е бил управител на Бизнес парк - София.

“Това не е нова история. Тя е разказвана от Росен Плевнелиев на 1 септември 2007 година във вестник “Банкер”, поясни Арнаудова, като донесе в студиото копие от това интервю и цитира точните думи на Плевнелиев. В него той разказва как общински съветници опитват по деликатен начин да искат своята комисиона, за да предвижат сделка. Това се случва през 2001-2007 година. Казва и че общинските съветници пречат на бизнеса на чуждите инвеститори и това той да се развива. Не става ясно обаче кои са тези общински съветници и за каква сума става дума.

Цветан Цветанов е цитиран неправилно. Той каза това на семинар, на който присъстваха много прокурори и журналисти. Цветанов отговори на тенденциозно зададен журналистически въпрос”, каза още Севделина Арнаудова.

По думите й, откакто е обявена кандидатурата на Плевнелиев за президент, непрекъснато се търси скандал около него. “Ако няма такъв, се казва - организирайте го - и всички започнаха да го правят”, на мнение е говорителят на предизборния щаб на ГЕРБ.

3 коментара
16 Септември 2011 14:45 | ооооооооооооооо
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Какво ли друго ще измислят? Който беше тогава на власт да отговаря защо не е направила нищо прокуратурата, а сега са се сетили. Тия да не са с атеросклероза, Господ да ни е на помощ, ако се намърдат отново в управлението


16 Септември 2011 19:37 | ХА ХА
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

говорителката- да не би да сме очаквали от теб да си признаеш а?
мислиш ли че ти вярваме - ха ха ха


17 Септември 2011 15:09 | калитатата
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

А бе кой ще се сети защо ли е отворила така уста за какво ли се готви а?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар