От партията на Слави Трифонов: След изборите ще ги изриваме тия  

20 септември 2020 06:38   3 коментара   3598 прочита


 

Както започваше концертите винаги от Враца, Слави Трифонов реши да открие първия офис на партията си "Има такъв народ” от града, който, според думите му, винаги му е носил късмет. 

На официалното събитие присъстваха зам. -председателят на партията Тошко Йорданов, главният секретар на партията Виктория Василева, координаторът за област Враца Георги Георгиев, координаторът за община Враца Гергана Пепиева и любопитни врачани. 

"Благодаря ви, че сте тук. Сюреалистично ми е, че откривам партиен офис. От друга страна се надявам да е показателно, че първият ни офис е във Враца, защото вие тук сте много инати, а ние ще имаме нужда от огромен инат и хъс за това, с което сме започнали да се справяме. Надявам се ако всички ние тук си свършим работата, като минат изборите ще имаме повод да си направим едно парти като победители и да започнем да ги изриваме тия, да ги вкарваме в затвора” заяви Йорданов на откриването, цитиран от "24 часа". 

Според последните социологически проучвания таванът на Трифонов е 600 000 избиратели, което, при определени обстоятелства, може да се окаже достатъчно, за да стане повече от трета сила. 

 .dnes.bg

3 коментара
20 Септември 2020 11:51 | Стефанов Фъ.
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

О кей, партия на Слави! Всяко ново е добре. Но уточнете кои са "ТИЯ" за да реша дали съм с вас. И второ - защо изриване, а не зариване? По ефективно е...


20 Септември 2020 22:26 | Милен
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Кой точно ще изриваш, Славчоооу, туй е много важно.


21 Септември 2020 06:14 | ����човек�� ������
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

И кой ти вярва на теб, освен ти самия
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар