Обявиха Бареков за най-богат сред висшите чиновници

17 юни 2015 10:37   2 коментара   4620 прочита


Евродепутатът отвърна, че нито един лев не е спечелил след влизането си в политиката

От общо 7060 имотни декларации, подадени от висши чиновници, излезе, че евродепутатът Николай Бареков е най-богат - с 4 млн. лв. годишен доход. А половинката му Мария Календерска според декларираното от нея е дала лични заеми за 1,3 млн. лв.

По-късно днес лидерът на ББЦ разпространи съобщение до медиите, в което заявява: Николай Бареков не е най-богатият чиновник. Аз съм избран на избираема от народа длъжност - евродепутат. Чиновници са тези, които ги назначава парламентът или правителството.

Бареков сочи, че нито един лев не е спечелил след влизането си в политиката, "защото целият ми доход от близо 4 млн. лв. идва от договорите ми като високопоставен мениджър и ръководител на редица фирми с международно участие".

От 25 май 2014 год. моята единствена месторабота е Европейският парламент в Брюксел и Страсбург, подчертава евродепутатът.

В политиката не е важно колко богат ще влезеш, а колко богат ще излезеш...., заключава Бареков./vsekiden.com

2 коментара
17 Юни 2015 14:12 | Sandanski
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Дано излезнеш богат и влезнеш в Бобов Дол!!!


17 Юни 2015 16:36 | 888
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Явно че човека си вярва и всички остана ли ни има за пълни глупаци е Бареков по спри се за малко стига толкова много лъжи ние всички знаем как се изработват парите най-вече от такива като тебе крадливи недоносчета наглостта ти няма край но Ц. Василев го няма да ти пълни джоба със чужди пари най вече на нас данъкоплатците безочлив крадец това си ти Бареков. А твоята така ново излюпена половинка е най добре да не говори нищо защото е смешна женица и жалка гнида та тя не може да брой до 100 а какво е до милион и половина.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар