Нинова с горещи новини след пленума на БСП! Ето как ще действа, когато мандатът отиде в ПП

26 юни 2022 20:14   4 коментара   3763 прочита


Получихме мандат да водим преговори за съставяне на правителство, ако ПП ни поканят. Няма да подкрепим кабинет на ГЕРБ или ДПС. Това беше категорично решено на националния съвет днес, заяви на брифинг пред централата на БСП председателят на партията Корнелия Нинова, предаде Блиц.бг. 

"Националният съвет гласува 4 краткосрочни задачи, върху които ще се фокусираме при преговорите с ПП. Приемане на бюджета, приемане на законите за Плана за устойчивост, реформи, за да влезе планът реално в действие, и подготовка на бюджета 2023 година.

Дългосрочни политики в областта на: здраве, образование, култура, спорт, икономика, борба с корупцията.", разясни тя.

"Преговорите ще водят ПП. Ние ще отидем като партия. Не искам да ме поставяте като коментатор на чужди думи. " Това каза Нинова по повод желанието на журналистите за коментар на думите на Тошко Йорданов, че е склонен да води преговори за ново правителство.

"Националният съвет упълномощи изпълнителният съвет на партията, който е от около 20 човека да водят преговорите с ПП", заключи тя.


Още за: нинова   кабинет   Още от: България и свят

Принтирай статия
4 коментара
26 Юни 2022 22:31 | ���. K������� ������
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

ЗАЩО ОЩЕ СЕ ПОЗВОЛЯВА НА ШИБАНИТЕ КОМУНЕТА ДА ИМАТ СВОЯ ПАРТИЯ???
ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ???


26 Юни 2022 22:32 | ���. K������� ������
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

ЗАЩО ОЩЕ СЕ ПОЗВОЛЯВА НА ШИБАНИТЕ КОМУНЕТА ДА ИМАТ СВОЯ ПАРТИЯ???
ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ???


26 Юни 2022 23:42 | До дебила К
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Охооо и дебила с ник"К" се появи, поради что се срамиш да си признаеш, че си дошъл в Благоевград от санданските села, назначен си от герберастите на държавна хранилка, живееш в панелка в краен квартал и още носиш цървули?? засл


27 Юни 2022 05:39 | старогражданин
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Ако допуснем, че партията на Нинова и Гечев е най-стабилната в коалицията трябва да ожалим тая прекрасна страна. Хладилника е полупразен дори и на такива като мен, кои[и не разчитат само на пенсии. Инфлацията и спекулата изяждат всичко. 4 слани и 4 нощни градушки само до сега. Пилците се броят на есен, а комунетата се хвалят като през 95-та и 96-та година. Бог да пази България.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар