Нинова е приета във ВМА с COVID-19

30 октомври 2020 17:59   4 коментара   5089 прочита


Тя е дала положителна проба за коронавирус днес

Лидерът на БСП - Корнелия Нинова, бе приета днес във ВМА София след положителен тест за COVID-19. Повече информация за здравословното й състояние ще бъде предоставена допълнително. 

Източник:БГНЕС, Nova


Още за: нинова   ковид   БСП   Още от: България и свят

Принтирай статия
4 коментара
30 Октомври 2020 18:40 | Стефанов Дем.
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Един дядо отишъл за риба. Хванал златната рибка и тя му казала:"Избери си три желания, но едно по едно - като изпълня първото, идваш за второто, после и за третото. Само ме пусни". Договорили се. Дядото казал, че има много плъхове в къщата дето съсипват имуществото. Рибката му дала един лилав плъх. Той за ден-два унищожил другите. Отишъл дядото до реката, повикал златната рибка и казал, че вълци погубват стяадото му. Рибката му дала един лилав вълк и той изял другите вълци. Дошло време за третото желание. Мисли дядото, мислил и накрая отишъл при рибката и силно притеснен попитал:" Можеш ли да ми дадеш един лилав политик? ".


30 Октомври 2020 18:57 | Латино сериал
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Страхотен виц, но аз си мисля, дали не решиха този път, че е политически толерантно да са съпричастни със световната политика и започнаха да се поболяват един подир друг, дори глупостта на Владо Пенев стигна до там че да тиражира версията, че си пипнал носа с мръсни ръце и от там му дошло заболяването. Страхотни глупости, но интересно, че при това страховито заболяване никой от тези публични личности не се е споминал, а казват, че този вирус е определено смъртоносен ?!!!


30 Октомври 2020 19:28 | ива
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Сети се и тя че има короновирус. Нея ще я оправят, но да я мислим ние раята както не нарекоха отровното трио.


31 Октомври 2020 07:17 | д-р Менгеле
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Аман от връзкари и пишман-началници! Нали според протокола ако си заразен с вируса, но не проявяваш признаци, трябва да си останеш изолиран за 10 дена в къщи. Тази защо заема място в болницата на някой наистина нуждаещ се от лечение тежко болен обикновен човечец?!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар