Ќовините на югозападна Ѕългари€
”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+) “ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото) ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина
   –егистрац舫абравена парола

Ќай-малко 29 души б€ха убити при атентат по време на военен парад в »ран


23 септември 2018 09:12   1411 прочита

—нимка: EPA
—нимка: EPA


—нимка: EPA

—ред жертвите има и цивилни, а ранените са над 50


Ќай-малко 29 души б€ха убити, а над 50 ранени при атентат по време на военен парад в ирански€ град јхваз. —ред жертвите има н€колко деца, както и журналисти.

ћестни медии съобщават, че въоръжените нападатели били облечени в униформи на гвардейците на »сл€мската революци€. “е открили огън по военните, участващи в парада.

ќтоворност за атаката пое групировката "»сл€мска държава".

»рански€т външен министър ћохамад ƒжавад «ариф на свой ред обвини за атентата страните в района и —ъединените щати. “ой каза, че „терористи”, подкрепени от „чужд режим” сто€т зад атаката.

„“ерористи, вербувани, обучени и финансирани от чужд режим, атакуваха јхваз. »ран см€та, че регионалните попечители на тероризма и техните американски господари са отговорни за подобни атаки”, написа в „“уитър” ћохамад ƒжавад «ариф. „»ран ще реагира бързо и твърдо, за да защити живота на иранците", допълни той.

източник: btvnovinite.bg

ќще за: парад  јхваз  униформи ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.