Национално представително проучване на “Тренд”:Ако изборите бяха сега - ГЕРБ - 27, 6, БСП - 24, 9   

27 януари 2021 07:10   3 коментара   1908 прочита


Това показват данните на национално представително проучване 67 дни преди изборите. 

Ето точните данни: 

67 дни преди изборите 5 партии са сигурни за следващия парламент, сочи национално представително проучване на “Тренд”. 

Пет формации са сигурни участници в следващото Народно събрание – ГЕРБ (27, 6%), БСП (24, 9%), Има такъв народ (11, 8%), ДПС (10, 3%) и Демократична България (6%). 


 
Две формации имат реални шансове за представителство – “Изправи се, БГ” с 4, 1% и “Обединени патриоти” (ВМРО-НФСБ) с 4% от заявилите, че ще гласуват на предстоящите редовни парламентарни избори. 

Това показват данните на национално представително проучване 67 дни преди изборите. Нарастването на подкрепата за партията на Слави Трифонов е спряло, но негативните оценки към правителството също се стабилизират заради епидемията. 

3 коментара
27 Януари 2021 08:23 | БаБА ПАЧКА АЙ
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

тренд са измисленяците на ГЕРБ те са създадени за да манипулират общественото мнение. Прокуратурата трябва да се самосезира срещу такива измамници и долни изроди и да ги привлече в съда за измама. Но това няма да се случи защото каскета Гешев също е с тях и е назначен за да защитава мафията герб и нейния лидел великия, умния, хубавеца-ебач, вожда на нацията тулупа Боко тиквата -простака.


27 Януари 2021 08:25 | Меди Доганов
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Най вероятно герб ще има най много гласове, но със сигурност няма да може да сформира правителство. Всички в общ фронт срешу грабителите на България - герб и дпс.


27 Януари 2021 21:36 | Антонио
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Градската десница е единствената алтернатива на управлението на ГЕРБ. Само тя предлага решения, които ще модернизират страната и ще я направят пълноценен член на ЕС.
Христо Иванов е единствения човек, който имаше смелостта да се изправи срещу Ахмед Доган и Делян Пеевски. Той заслужава доверието ми и аз ще гласувам за него.
Демократична България ще участва в следващото управление на страната. Всички високо образовани хора с активно гражданско съзнание ще гласуват за тях.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар