Мутафчийски: Починалият тази нощ лекар е дал две отрицателни проби, но внезапно се влошава"  

03 май 2020 09:02   1 коментар   4571 прочита


 

Лекар, изписана с две отрицателни проби, е починалапрез нощта в Александровска болница, съобщиха на брифинга на оперативния щаб. 

 "Колегата работи в Центъра за спешна медицинска помощ. Бил е констатиран с коронавирусна инфекция, след което е изписан с отрицателни резултати и към момента на приемането в изключително тежко състояние, е настъпил летален изход. Повече подробности ще бъдат дадени в рамките на настоящия ден. ", каза секретарят на Националния оперативен щаб доц. Димо Димов, предава Нова тв. 

„Починалата лекарка е от първите заразени, лекувана е в Окръжна, след установени 2 отрицателни проби е изписана за домашно лечение. Вчера, когато е приета веднага е интубирана. Не е стигнала до интензивното, загинала е в спешния център“, разясни Мутафчийски. 

„Обезпокоително е, че е излекувана. Днес се очаква резултатите от PCR-тест. Тествана е на място с положителна проба“, каза още той. 

 

1 коментар
03 Май 2020 09:45 | �������� РИКО
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

"Починалата лекарка е от първите заразени, лекувана е в Окръжна, след установени 2 отрицателни проби е изписана за домашно лечение.. Обезпокоително е, че е излекувана" - За съжаление жената е починала, Но от какво?! Определено не от фалшивия "смъртоносен" Коронавирус. Ако имаше Брифинг хората щяха да попитат: Как след като е имала положителна проба на Коронавирус сте я излекували? След като сте я излекували и е показала 2 отрицателни теста на Коронавирус, жената е починала? Все още ли настоявате, че е починала от Коронавирус или може би е имала сърдечни проблеми, инсулт... и/или друго ?! ЕТО ЗА ТОВА НЯМА ПОВЕЧЕ БРИФИНГИ, ЗАЩОТО ХОРАТА СЕ ЗАЯЖДАТ С ВАС!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар