Момче се прибра от детска градина със синини и следи от одраскване

25 ноември 2022 11:51   1 коментар   1194 прочита


Майка от Русе твърди, че върху 5-годишния й син Благовест е упражнено насилие в детска градина „Пинокио“. 

Връщайки се от градина и обличайки вкъщи сина ми, видях тези следи по врата му и синини. Попитах го какво е това, кой ти го причини, някое детенце ли, а той ми отговори: Не, госпожа Пенева. Госпожа Пенева е впивала нокти във врата му. Има белези и синини по ръцете и аз разполагам с медицинско свидетелство. Не исках да разговарям с директорката, защото просто явно нямаше смисъл при третия инцидент. Предните два бяха в рамките на един месец, когато люлка го удари в корема, а после се върна и с насинено око. Тогава не пуснах жалба, сега съжалявам, но предупредих директорката, че ако се случи трети път нещо с моето дете, ще подам сигнал, каза майката на Благовест за Нова Тв.

Директорката на ДГ „Пинокио“ пък заяви: Този случай има предистория. Детето е записано в първа възрастова група, но през предходните две учебни години той има 130 посещения в детската градина, а през настоящата учебна година детето има само 38 присъствия. Неслучайно казвам всичко това, но за краткото посещение на детето в детската градина, ние като педагогически екип сме установили, че детето проявява агресивно поведение. Веднъж е хвърлило столче по прозореца, друг път е бутнало столчето на друго дете и то е паднало на земята. Детето е усмирявано от учителки, но се с нокти, а с хващане за ръка и думи.  


Още за: майка   дете   Още от: България и свят

Принтирай статия
1 коментар
25 Ноември 2022 13:22 | ВЪЗМУТЕН
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

след като родителите винаги имат някакъв проблем. ПАЗАТЕ СИ детето в къщи. За това младите поколения са пълни лекета. Без завратник не става понякога.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар