Мащабен план за дестабилизацията на държавата били записите с гласа на Борисов  

18 юни 2020 07:36   2 коментара   3031 прочита


  

Мащабен план за дестабилизацията на държавата вижда главният прокурор Иван Гешев в излезлите записи, за които се твърди, че са с гласа на премиера и публикуваните снимки уж от спалнята на премиера. Самият той не е слушал записите. Това стана ясно от думите му пред правната комисия. 

Не било ясно дали записите са истински или фалшиви, по мнението му. По отношение на снимките обвинител номер едно каза, че при констатирани закононарушения от който и да е български гражданин, той не се притеснява да го разследва, независимо дали е президентът, премиерът, министър или олигарх. Доказателство за смелостта на прокуратурата били повдигнатите обвинения на Васил Божков, според него. Самият Гешев никога не е ял на една маса с бизнесмена. Срещал се е с него в кабинета на премиера за разговора с футболните босове. 

Не се притесняваме да разследваме всеки за всичко, категоричен бе главният прокурор. 

Прокуратурата и други държавни институции били подлагани на натиск от хора с голям финансов и политически ресурс. Това е естествена защитна стратегия на хора с пари, подчерта Иван Гешев. В последно време само се генерирали скандали. Това е целенасочена съзнателна стратегия, заяви обвинител номер едно. Стратегията целяла дестабилизация на страната, избори и удобна политическа конфигурация за Божков, Огнян Донев, Прокопиев, Цветан Василев. Целта била и унищожаване на българската прокуратура. Нюз.бг 

2 коментара
18 Юни 2020 10:52 | Омо
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Гешев е слуга на Пеевски и Бойко.


18 Юни 2020 14:38 | Ого
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Тоя адвокат на борисов ли е
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар