Мариана Везнева - единственият човек, осъществил контакт с извънземни, според БАН

07 декември 2009 00:20   16 коментара   75814 прочита
Мариана Везнева
Мариана Везнева


Мариана Везнева

12 вулкана ще засипят градовете през 2012 година

- Интервюто на проф. Лъчезар Филипов разбуни духовете. Оказва се, че вие сте единственият човек в света, разчел символите от пиктограмите на житните кръгове, които се появяват в различни точки по света. Как установихте връзка със съществата от висшата раса?

- През 2003 г. видях пиктограмите за пръв път по интернет. През 2004 г. написах книга за посланието в житните кръгове. При анализа на пиктограмите установих, че има общи символи, т.е. азбука. В книгата всъщност описвам основните символи на този своеобразен език, който използват създателите на кръговете − числата от 1 до 10 и чакрите от 1 до 7. Например петолъчната звезда означава човек, квадратът − Земята. Животът е шестица, два преплетени триъгълника, деветката е край. Чакрите от 1 до 7 означават отделните човешки раси или родове, които идват след всеки голям катаклизъм − един човешки род си отива, идва друг.

След като излезе книгата, англичани съобщиха, че се допитали до голям медиум, който казал, че Мариана Везнева е тази, която ще разчете пиктограмите.

Всъщност някъде към 2004-2005 г. разбрах, че осъществявам диалог със създателите на житните кръгове. Това ме стресна, защото информацията, която дават, е тревожна: предстоят катаклизми. Винаги обаче в средата на фигурата остават съобщение, че Земята, животът ще продължат да съществуват въпреки премеждията.

Книгата ми „Окото на съзнанието“ съдържа над 300 фигури − аз всяко лято от април до септември стоя на бюро и чертая. Когато чертая, разбирам смисъла на фигурите и осъществявам телепатична връзка със създателите на житните кръгове. Държа да подчертая, че не съм медиум, не разговарям с духове, разговарям с живи същества, с живи хора. На премиерата на книгата срещнах проф. Лъчезар Филипов, който се заинтригува, каза: Ти правиш връзка с извънземни.

В телепатичен разговор със създателите на кръговете разбрах, че те са готови да направят този експеримент. Казах на Филипов, че можем да го направим. Той организира учени, написаха въпроси в тетрадка.

Аз телепатично ги предавах на съществата сутрин и вечер, а те отговарят − уговорката беше първите 12 пиктограми да са отговори на първитени 12 въпроса.

От 14 април до 24 май се появиха 12 пиктограми отговори, толкова невероятно ми звучи дори сега, като ви го казвам. До август зададохме още въпроси, след 2-3 дни идваха отговорите.

- Какви са най-важните отговори на висшите същества? Четох, че те отправяли предупреждение, че затоплянето можело дадоведе до взривяване на земното ядро. Има ли такава опасност според тях?

- Това не е точно така. Задаваме им въпроса: Ще предизвика ли глобалното затопляне екологична катастрофа? Те отговарят: Катастрофа ще има, ако избухне земното ядро. Т.е. не става въпрос, че това със сигурност ще стане, разликата е много голяма.

Тъй като нашумя версията за край на света през 2012 г., аз ги питам: Какво ще стане през 2012 г.? Отговорът съдържа индианец с пера на главата, жрец, който ме гледа в очите и говори. Върху перата му има две точки, което значи 2, а под него има едно и две точки. Тълкувам това като 2012 г. Небето черно, долу се очертават запустяващи градове. В периферията на следващата пиктограма се появява причината за катаклизъма − пръстен от 12 вулкана. На въпроса ми откъде знаят твърденията на древните маи ми отговарят с идващи от небето същества, като извънземни, с кръгли лица и скафандри, които стъпват при тях. Т.е. те казват: Казаха ни го отгоре. Една историчка попита какво означава ново небе и нова земя според Апокалипсиса. Отговорът съдържа символа на обновлението, птицата феникс, която, според митологията, в предсмъртния си час се самоизгаря, за да прероди в по-млада и по-красива птица. Т.е. те ни казват: На Земята предстоят катаклизми, но след тях тя ще стане по-благородна, по-красива. Те показват още една пиктограма, която означава: Ще ви дадем насоки за действие, като дойде времето.

- Очакват ли се други катаклизми освен затоплянето? Например удар с астероид?

- През 2008 г. показаха по принцип удар с астероид. Но предупредиха: Ако има удар, ще ви помогнем. Няма дати. Това, което искат да ни покажат, е да накарат хората да тръгнат не към техническо свръхразвитие, към трансплантация на органи, а към нормален, здравословен живот, към уважение и опазване на природата.

- Тези същества са напълно добронамерени, така ли?

- Абсолютно, нещо повече. Когато житото се огъва заради пиктограмите, то не се смачква, а поляга под ъгъл от 45 градуса и нито едно зърно не се разпилява. Има промяна на радиационния фон, но нищо не се убива. Нещо повече, хората в Англия и другаде, където има такива кръгове, отиват около кръговете, дори спят там и оздравяват. И в България се появяват кръгове − в Добруджа, в Дружба 2 в София. Никой не проявява интерес.

- Какви са и къде се намират създателите на пиктограмите?

- Вече знам. Учен физик зададе въпроса: Какви сте вие − физически същества, огледални образи, къде се намирате? Те показват над пет кръга, което значи, че са като нас материални хора. Показват, че са на Земята и наблюдават цялата наша Слънчева система.

- На Земята?

- Така показват. И освен това наблюдават и съседната ни нея планетарна система, която не знаем коя е. В една от пиктограмите отговори присъства знакът на совата, което значи мъдрост. При това совата е с лъчи - значи божествена мъдрост, теософия. А това е идеологията на Шамбала. Докато чертаех, виждах подземие, усещах енергийна защита около някакво място. И тогава за първи път чух дума от тези същества: Ние сме мъдреци, ние внасяме полза и мъдрост във вашия живот, ние сме махатмите. По-късно прочетох при Елена Рьорих превода за Писмата на махатмите и разбрах, че през 1880-1885 г. по подобен начин е правен диалог с висши същества. Група учени задават въпроси и за секунди се появяват отговори, също изписани на санскритски. Ето сега и при нас за 15 секунди се появява пиктограма.

Та в тези писма основното послание е съществуването на различни човешки раси, всяка от които си отива с големи катаклизми, за да дойде новата.Съществата ни казват, че сме на прага на нова раса, която да смени старата.

- Каква ще бъде новата раса?

- Ами тя вече се появява с така наречените деца индиго, с т. нар. кристални деца, които си спомнят минали животи, могат да общуват телепатично. Мисията им е да преобразят света, да го направят по-добър. Те са наблюдавани от висши светове как ще променят земята, това е смисълът на една от пиктограмите. Така че новата, шеста раса, ще бъде наглед като другите, но ще има повече духовни качества и ще владее телепатията, ще вижда миналото, бъдещето. Наистина вече сме в краен период. Не може да продължим да живеем само в шоу.

- В един от отговорите на съществата фигурира препоръка за създаване на център за ментално-пиктограмен диалог. Българи ли се очаква да го създадат?

- Попитахме ги: Какво да правим, идват тежки времена. Те дават две пиктограми, които разчетох така: Направете център от учени и влиятелни хора, най-напред със 7 души, след това към тях да се присъединят и други.

Най-добре този център да е там, където съм аз. Проф. Филипов е получил много писма, интерес са проявили от Китайската академия на науките, от САЩ, Виетнам. Все ми се струва, че този център може да бъде създаден с руско участие.

16 коментара
07 Декември 2009 03:14 | -
Оценка:
-4
 (
28
 гласа)

Дъртата мошеничка си върти бизнеса.
И в Африка няма професори, които се занимават с магии и дърти мошенички "екстрасенски". Защо българите са толкова прости - това е една загадка.


07 Декември 2009 03:58 | 365
Оценка:
-7
 (
23
 гласа)

С всичките тия ясновидки и извънземни само доказвате че сте посредствен жълт вестник. Като дойдат извънземните тогава пишете за тех.


07 Декември 2009 04:36 | Айлък
Оценка:
-5
 (
23
 гласа)

Да, такава статия не минава без хонорар под масата за журналистите. Ако се прегледа имуществото на журналистите,които представят тези екстрасенси и всякакви подобни магове и лечители ит.н. ще се види, че то далеч надхвърля официалните им приходи. Такива като Мариана Везнева са по всички вестници и по всички телевизионни канали. Тяхната цена за един прием или за едно "лечение" надхвърля многократно това, което плащаме при частно посещение на лекар. И аз се питам защо българите са толкова прости. Особено жените - като решат да си купят бикини или прашки обикалят всички магазини с невероятни претенции. но като видят някоя такава екстрасенска без колебание вадят сумата от джоба си и се оставят да управляват личния им живот или да ги "лекуват". Толкова едоходно, че някои журналистки се обучиха и се обявиха за лечителки. В Регионалния Телевизионен център - Благоевград е пълно с такива "извънземни". И си вярват!


07 Декември 2009 21:52 | ужас
Оценка:
2
 (
20
 гласа)

ужас, ужас, ужас....


07 Декември 2009 21:55 | ЧУНЧО
Оценка:
4
 (
18
 гласа)

Аз дали съм дете - индиго.... кой може да ми каже ?


02 Март 2010 21:20 | Stanka
Оценка:
20
 (
22
 гласа)

Само слепец не може да види,че живеем в Последните времена! Като ви чета коментарите ми става жал за вас! Та Мариана Везнева не е случаен човек.Тя е архитект и е работила с Елисавета Логинова. А професор Лъчезар Филипов е работил 30 години със Слава Сиврюкова! А вие сигурно не сте и чували за тях,защото гледате тъпи шоу програми и турски сериали ! За Айлък разбирам-той е турчин, ами вие другите ? Н А Р О Д Е ????...


18 Май 2010 10:32 | бони м
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

мариана обичам те ти отваряш очите на слепците но не всички ще прогледнат ,да си жива и здрава с теб сме.


07 Юни 2010 10:40 | Далия
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

За щастие не само Мариана Везнева телепатично контактува с извънземни,има и други хора които осъществяват контакт и то много по-рано от нея.Така,че оставете скептицизма на една страна.Той Ви пречи да виждате реалистично.Това,че вие нямате такава дарба да контактувате с нашите извънземни братя по разум,не означава,че те не съществуват.Хиляди благодарности към проф. Филипов, Везнева, Логинова и всички други като тях истински контактьори.Обичам Ви и Ви подкрепям.


11 Септември 2010 10:05 | Димитрова
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

А дали някой от скептиците няма да си спомни, че и за баба Ванга бяха изприказвани същите думи, но в края на живота й всички политици и бизнесмени търчаха при нея. А можете ли да прочетете какво казват японците, изследвали Вера Кочовска в техните лаборатории? И дали неверието прави хората "по учени" или просто ги прави по-ограничени? Така да е - всеки сам избира пътя си. Не всекиму е дадено да види. Но предначертаното ще се случи!


08 Декември 2010 23:12 | Кака Пена
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

До Чунчо
Чунчо, ако ти е син задника със сигурност си дете индиго.


12 Февруари 2011 14:14 | седем звезди
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

в общи линии всичко е вярно, но не ми се струва че сега е времето. Хората не са готови да навлязат в нов етап, а тези който го усещат често губят вяра и проявяват съмнение. Хубаво е да вярват в себе си и да не се чувстват самотни, повечето неща са само преходни.....


02 Март 2011 18:14 | Орион
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Всичко е преходно в този живот, но никой няма да ни чака да се ориентираме духовно. Аз също получавам информация за неща, които предстоят да се случват. Злобата и завистта са само част от земните злини. Колко хубаво би било ако ги нямаше. БОГ да пази всички ни. Желая здраве и успехи на Мариана Везнева. Имаме нужда от такива хора, повярвайте ми.


28 Юни 2011 09:44 | МАКЕЯ
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Бог ни помага да се подготвим за предстоящите промени чрез хора като Мариана Везнева, жива и здрава да е! Всички хора трябва да станем по-добри, да се обичаме и да не правим на другите това, което не искаме на нас самите да ни причиняват! Мили, българи, само добротата ще ни изкара от блатото, в което се намираме! Това е толкова лесно! Обичм ви! Бъдете Благословени!


27 Февруари 2012 15:45 | паткан
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

НАПРАВЕТЕ СИ ПЛАН ЗА ЕКСТРЕМО НАПУСКАНЕ ОТ ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ! ТРЯБВА ДА СТЕ МНОГО БЪРЗИ - ИНАЧЕ НЯМАТЕ ШАНС!!!!!
КЪМ ВИСОКИТЕ ПЛАНИНИ.....
..... ПАЛАТКИ; ХРАНА И ГОРИВО....
СМЕШНО ЛИ ВИ Е?.....
АМИ СМЕЙТЕ СЕ ! .....ЗАСЕГА.....


21 Ноември 2014 22:24 | Ели
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Два пъти съм била при тази чудновата жена. Тя ми каза неща, които с точност в продължение на 20 години все още се случват и които не съм допускала, че ще се случат в живота ми! Информацията за това тя получава от, тях“!


20 Август 2015 18:54 | Мирослав Димов
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Здравей те! Искам да се срещна с тази жена, ако някой може да ми даде информация къде се намира офисът й
Скайпа ми е doktora290.
Благодаря Ви!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар