Марешки: Ще се кандидатирам за кмет на София, защото става интересно...

27 юни 2019 10:38   1 коментар   2142 прочита


 Лидерът на "Воля" Веселин Марешки обяви пред "Тази сутрин" по bTV, че възнамерява да се кандидатира за кмет на София в кампанията на есен.

"Мисля лично да се кандидатирам за битката в столицата, защото става интересно - Мая Манолова, Слави Трифонов, Волен Сидеров иска също, чувам, да се кандидатира, естествено ще бъдем срещу гей парадите. Основното не е шоуто, а всеки ден да се опитваш да помагаш на сънародниците си да живеят по-добре", коментира той.

Според него не е успял да влезе в ЕП, защото хората са искали той да остане в България. Марешки отчете и че след евровота е ясно, че хората са отвратени от политическата система и има неразбиране на самия вот.

Милион и половина избиратели не излязоха да гласуват, а на нас не ни достигнаха 30 000 гласа, добави той.

"Важното е не да работиш за хората и да им помагаш да живеят добре, а да купиш самолети. Сега чувам, че самолетите не са важно нещо, всички започват да говорят, че не са важни, всякакви атаки има", заяви още Марешки.

Той коментира и намаляването на субсидиите за партиите, като заяви, че тя и сега не стига за нормалното функциониране на политическа формация. /dnes.dir.bg

1 коментар
27 Юни 2019 13:26 | е не...
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Тоя напорист с физиономия на шофьор не можа да стане президент, а сега ще става кмет на София. Никой не ни е виновен, че такива идиоти се мотаят из кулоарите на властта, вместо да са в затвора. Тоя е от ония нахалници дето ги пуснеш да седнат да теб на масата, а те и се възкачат отгоре. Докато не променим съдебната си система и правилата си за обществен живот нищо добро не можем да очакваме. Такива нагли крадливи и напористи лекета ще ни управляват. Вече сме преуморени от лошо управление и подобни на тоя управленци




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар