Марешки изплю камъчето за евтиното гориво

22 март 2016 12:07   2 коментара   10728 прочита


Бизнесменът съсипа президента Плевнелиев, не бил направил нищо добро и бързо ще бъде забравен

„Мога да продам бизнеса с аптеките си, за да инвестирам в горивата, човек трябва да е полезен на другите.“ Това каза в ефира на Канал 3 Веселин Марешки. На въпрос на водещата Беновска как ще стане президент, с цените на горивото ли, той отговори, че ще стане президент, ако българите го изберат.„Ако аз бъда президент, българите ще живеят по-добре в държавата си“, допълни Веселин Марешки и посочи, че може да му попречи единствено задкулисието и фалшифицирането на изборите.

„1989 г. ни излъгаха с едни революционери, който уж ни спасяваха от комунизма, а се оказаха комунисти”, каза още Веселин Марешки. Според него, трябват истински българи и нови революционери и призова хората да бъдат внимателни към новите лица, и да ги сравняват не по имената, а по делата. Той заяви, че не вижда нищо добро, което да е направил сегашният президент Росен Плевнелиев, затова той няма да остане в историята и ще бъде забравен.

„Президентът трябва да бъде лицето, който да постави въпросите за решаване по всяка една болна тема, като например ограбването от картелите” посочи Веселин Марешки. „Ако хората искат аз бъда президент, това ще стане спонтанно“, коментира той и обясни, че няма да бъде кандидат на политическа партия, а ще бъде кандидат на народа.

Марешки призна, че би работил с ГЕРБ, защото са първа политическа сила и имат най-висока представителност сред хората. „Хората, които са навредили най много на България са костовистите“, категоричен е Веселин Марешки. Той изключи сътрудничество с представителите на ДСБ. Според него, колкото по-бързо бъдат изхвърлени от управлението, толкова по-добре ще бъде за страната, и призова премиерът Борисов да се справи с корупцията.

На въпрос какво гориво продава и дали е контрабанда той отговори, че горивото, което се продава на неговите бензиностанции е от Лукойл, като го взима през двама-трима посредници и въпреки това продава по-евтино гориво от това на бензиностанциите на Лукойл. Марешки посочи, че може да продаде бизнеса си с аптеките, за да инвестира в горивата, както и че човек трябва да живее живот, полезен на другите. /БЛИЦ

2 коментара
22 Март 2016 14:54 | ха ха
Оценка:
0
 (
16
 гласа)

Е гати демагогията! Той живеел, за да е полезен на другите! Магарешки, историята ще покаже след години дали Плевнелиев нищо добро не е направил и дали ще бъде забравен, не се прави на пророк! Иначе си прав че Костов прецака надеждата ни за добра промяна, той има голяма вина и историята най-вероятно ще го докаже след години! А че си гладиш панталона да ставаш президент е направо смехотвория!


22 Март 2016 17:34 | 123
Оценка:
10
 (
18
 гласа)

Прав си единствено, че Всички са бивши от крадливите комунисти и за Плевнелиев - ЩЕ ГО ЗАПОМНИМ С "БИСЕРИТЕ", КОИТО РЪСИ ПОСТОЯННО И НЕ ЗНАЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА! ЗА СМЯХ СМЕ С ТОЯ ОЛИГОФРЕН ПРЕД ЦЯЛ СВЯТ. /Чудя се как е станал милионер като няма грам мозък и интелект? /
АЗ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗАЩОТО ВЕЧЕ НЕ ВИ ВЯРВАМ!!!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар