Манолова: Борисов и Фандъкова да се намесят и палатковите лагери да не се докосват със сила 

10 август 2020 07:29   4 коментара   2730 прочита


 

Призовавам премиера Борисов и столичния кмет Йорданка Фандъкова да се намесят. Фандъкова, която е жена и майка, да заяви позиция, че палатковите лагери не трябва да се докосват със сила. Палатките не трябва да се премахват с общинска полиция, с жандармерия или със специализирани полицейски акции. 

Това заяви  Мая Манолова във връзка с изявление на Диана Кишкилова от „Системата ни убива“, че ще се самозапали, ако полицията атакува палатковите лагери. 

Отговорността е и на столичния кмет. Хората са излезли мирно в изпълнение на конституционното си право на протест и на гражданско неподчинение. Няма основание палатките да са пипани, допълни Манолова. 

Борисов да чуе и да види огромния проблем, който има. Няма как да излизаш с водни оръдия и да насъскваш полицаите срещу собствения си народ. Протестиращите са мирни, те не искат да окървавяват протеста. Единственият, който може да окървави протеста с ноктите си е Борисов, защото се е вкопчил във властта си, каза Манолова. 

Тя е категорична, че това е единственият начин да се каже на Борисов категорично, че хората са решени да стоят тукм на всяка цена, защото това зависи бъдещето на децата им. 

Това е едно решение на една смела жена. Майките от „Системата ни убива“ са най-чувствителни, защото става дума за бъдещето и живота на техните деца, заяви Манолова. 

4 коментара
10 Август 2020 11:21 | от кукуряхцево
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

КАТО ГЛЕДАМ КАКВИ СТЕ ЗАЦЪРВЕНИ И ДВЕТЕ - НЕ ЗНАМ СИТСЕМАТА ДА ВИ УБИВА. И сега нещо сериозно - да не си мисли тази госпожа че е само тя и света се върти около нея и нейните подръжнички . А що се касае до палатките ако зависи от мен и има власт само три минути са необходими и - няма палатки няма палаткуващи . Айййй сиктер - от къде на къде ще пречите на другите - я майната ви.


10 Август 2020 12:24 | Дони
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Личи си, че си селчо.


10 Август 2020 19:59 | ���. K������� ������
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

ИМА ПОДПИСКА ЗА МАХАНЕТО НА ПРЕДАТЕЛЯ радев.


10 Август 2020 22:37 | Томи
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Ти и още трима плиткоумни герберасти сте се подписали.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар