Лиляна Павлова: Аз само се разходих по плажа

19 март 2012 00:03   7 коментара   7504 прочита
Л. Павлова
Л. Павлова


Л. Павлова

Регионалният министър Лиляна Павлова се разграничи от думите на Трайчо Трайков, че всеки от българската делегация в Катар е ходил на плаж. Тя отрече да се е препичала на слънце, като се оправда с това, че жените в емирството не могат да ходят по бански. "Все пак се разходих по плажната ивица", каза Павлова.

По думите й бизнес форумът в Катар е бил много полезен и се е свършила много работа. Договорени са нови партньорства и 100-те милиона долара, които ще инвестира арабската държава, са само началото на партньорството между двете страни.

Лиляна Павлова защити другия напуснал министър - Стефан Константинов. Според нея той е честен човек, който си е вършил много добре работата. "Той се опитваше да направи нещата по свой начин, но не успя. Не вярвам да е имало лобистки интереси зад него, но и никой не е застрахован от това", каза регионалният министър за бившия здравен.

Тя призна, че за да убеди премиера Бойко Борисов в нещо, използва само и единствено аргументи. "Той възприема добре хора с теза. Успях да променя мнението му по някои основни проблеми", каза още Павлова.

Министърът си постави за цел да подобри живота на 9 области в страната. "Всички те са с режим на водата и това трябва да се промени. Питейната вода е задължителна за страни от Европейския съюз".

7 коментара
19 Март 2012 08:46 | доктора
Оценка:
15
 (
21
 гласа)

Как ще се съблече това чудовище за плаж ?Я познайте, ако в делегацията беше Фидосова, дали щеше да е на плажа ?Грозни чудовища, а и много тъпи, като бащицата им -ПОЖАРНИКАРЯ !!!!


19 Март 2012 11:30 | ДО ВСИЧКИ
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

КАК ЩЕ СЕ РАХОЖДАТЕ ПО ПЛАЖА БЕ, ЗА КАВО СТЕ ОТИШЛИ ТАМ МРЪСНИ ОТРЕПКИАЗ СЕ ЧУДЯ КАК ДА СВЪРЖА ДВАТА КРАЯ, ТЕ ЩЕ СЕ РАЗХОЖДАТ П ЛАЖА, ВЪН И ТЕБЕ ОТ ГЕРБ. БОКЛУЦИ


19 Март 2012 11:43 | 8888
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

Оставаше да се топнеш и в Арабско море, ами то ще прелее!!!


19 Март 2012 13:42 | ани
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Що не ги разкарат тези мръхльовци-държавата няма пари за пенсии, посягат на сребърния фонд, ще търсят нов държавен заем-те ми се шляят по чужбина на държавна софра! Вън всички барабар с оня, дето ги е изпратил-бат Бойко!


19 Март 2012 15:34 | до всички
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

А бе, тъпаци ще се топват където искат. На нас проблема не ние свързан с това, че някой е отишъл до плажа.


19 Март 2012 17:13 | Избирател
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Това не е грях да отидеш на плаж. Фолк певици и Азиз отиват постоянно на почивки на топли острови. Други паралии наши пътуват до САЩ и др. държави за своят бизнес по 2-3 пъти в месеца, на плаж, да си нагледат имотите в чужбина. Обикновенни петрички"беснесмени" мат големи къщи около Аспровалта-Гърция и всеки Петък отиват да почиват там до Неделя вечер. Новобогаташчета си купиха в гръцките градове Атина и Солун апартаменти, по бяло море и отскачат до тях. Други имат там бизнес, а бяха обикновенни полицаи, митничари..... Все пак това са български министри и когато имат почивка, защо да не отидат на плаж? Важно е да вършат работа в полза на българският Народ.


19 Март 2012 21:55 | трендафил акациев
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Разходих си се аз по плажа,
исках дупенце да покажа,
но не разрешиха ми и уви
дупето ми никой не уважи.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар