Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан  «авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018
   –егистрац舫абравена парола

 ъщата на семейството от Ѕорован, блъсната от “»–, е негодна за живеене


18 септември 2019 10:07  1 коментар   2440 прочита

—нимка: bTV
—нимка: bTV


—нимка: bTV

ќбщината ще осигури фургон


 ъщата в Ѕорован, в ко€то вчера се блъсна гръцки “»–, е опасна за обитание, защото са нарушени основните конструктивни елементи - носещи стени. “ака семейството - майка, бременната й дъщер€, нейни€т съпруг и 4-годишното им дете, остават без дом. “епърва ще тр€бва да се прецен€ва дали е възможен ремонт и колко би струвал, макар че фамили€та н€ма средства за такъв, предаде bTV.

ћладото семейство засега ще се премести в апартамента на родителите на мъжа в ѕлевен. —обственичката на къщата - ѕет€  онцевска, обаче за€ви, че н€ма къде да живее и остава "под открито небе".

"јз живе€ 46 години на този адрес, никога досега не е имало такъв случай, не съм предполагала, че мога да преживе€ такъв ужас", каза още жената, ко€то е вдовица.

—емейството все пак е щастливо, че всички са живи и здрави.

"Ќие спим на втори€ етаж. √ардеробът и тежестите паднаха върху нас. јз закрих детето, то има само една драскотина", каза дъщер€та, ко€то очаква бебе.

 метът на община Ѕорован ƒесислава “одорова уточни, че шофьорът на тира е карал с 55 км/ч в момента на сблъсъка.

"¬ъзможно е или да е заспал, или да му е прилошало. ¬зета му е проба за алкохол - отрицателна е", за€ви т€ и посочи, че от общината могат да подсигур€т фургон на пострадалото семейство, защото не разполагат с общински жилища.

ќт местната управа допълниха, че ще откри€т дарителска сметка за семейството. “одорова за€ви, че јгенци€ "ѕътна инфраструктура" отговар€ за поддръжката на път€ и липсата на легнали полицаи.

”лицата, на ко€то стана инцидента е натоварена, т€ е второкласен път и води към "‘ерибот ќр€хово" и ј≈÷ " озлодуй". Ќа не€ има камери, но те не работ€т.

’ората, живеещи в района сподел€т, че има полицейски патрул, който контролира трафика, но когато се оттегл€т - започва б€сното шофиране.

източник: dnes.dir.bg

ќще за: къща  семейство  “»– ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

18 септември 2019 11:34 | докога
ќценка:
6
 (
6
 гласа)

да му провер€т тахографа, кога е почивал и с колко е карал, алкохол, дрога, да плати пари за нова къща на семейството, ако не в затвора да ги изработи, писнало ми е от турски, гръцки, румънски и македонски тираджии, само те са най-големите бързаци, да не сп€т полицаите и да си свършат работата, ако не са го пуснали вече, жалко за хорицата
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.