Красимира Иванова: За Борисов властта никога не е била самоцел

21 април 2013 13:15   5 коментара   10994 прочита
Д-р Красимира Иванова отговаря за Неонатологично отделение в София. Сн.: БГНЕС
Д-р Красимира Иванова отговаря за Неонатологично отделение в София. Сн.: БГНЕС


Д-р Красимира Иванова отговаря за Неонатологично отделение в София. Сн.: БГНЕС

За Борисов властта никога не е била самоцел. Просто съдба е да върви във възходяща линия. Доказа го и с оставката си. Това заяви пред Нова телевизия д-р Красимира Иванова, сестра на бившия премиер Бойко Борисов.

Тя разкри, че често го е съветвала да не се предоверява на хората. „Не съдя брат ми за нищо, което се е случило в неговия и нашия живот", каза д-р Иванова.

Борисов и казвал: „Гледай си бебетата и здравето, не ти трябва да знаеш какво се случва". Тя обаче предчувствувала, че нещо лошо ще се случи. Може би са прави да го обвиняват за „калинките", защото един премиер не трябва да се предоверява толкова на хората.

Много хора го предадоха, категорична е сестрата на Борисов. Той обаче не е мислел за предателството, а дали няма започнатите проекти да се провалят, уточни тя.

Тази партия се продаде много бързо. В едно такова общество влизат и хора кариеристи, обясни д-р Иванова. На въпрос дали хипертоничната криза на Бойко Борисов след оставката не е спектакъл, д-р Иванова отговори: "Пожелавам им такъв спектакъл на хората", които го твърдят това.

Тя разкри, че вчера се е чула с брат си и сега той е добре. След успешното лечение на тумора си д-р Иванова се грижи за още повече бебета в Неонатологично отделение, на което е директор, за да докаже, че и българската медицина е добра.

Преживях много трудни моменти, но не съм тръгнала да се паля, коментира тя самозапалванията в България. Сестрата на Борисов разкри също, че няма сметка в банка. За брат си каза, че не е беден, но „не е откраднал и една стотинка". Тя си пожела за Великден да е с него.

източник: dnes.dir.bg

5 коментара
21 Април 2013 15:01 | ДОКТОРА
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

КАКЪВ ДОКТОР СИ БЕ, ГОСПОЖО ИЗМИСЛЕНА !!! ДО ВЧЕРА, ТИ СЕ ПОДИГРАВАХА САНИТАРКИТЕ, ДНЕС ИЗЛИЗАШ ПРИ ВАМПИРА КУЛЕЗИЧ И СЕ ПРАВИШ НА ОЩИПАНА МОМА !!!ГОСПОЖО НИКОЙ, ТИ ПАК ЩЕ СИ СИ СЪЩАТА НЕВЗРАЧНИЦА, КАКВАТО СИ БИЛА ЦЯЛ ЖИВОТ !!! НО, КАЖИ ЗА БРАТСИ -ЗАЩО УБИ ДВАМАТА ВЪВ ВРАЦА ? ЗАЩО УБИ ЧОВЕКА В ЗОНА "Б " 5, КАЖИ ЗА КРАЖБИТЕ НА БРАТ ТИ И ЗА ПРОИЗВОДСТВОТО НО АНФЕТАМИНИ И ДРОГА, КАЖИ ЗА КОНТРАБАНДАТА НА ЦИГАРИ ДО ДЕН ДНЕШЕН С ЦВЕТАНОВ, КАЖИ ЗАЩО БРАТ ТИ УБИ ЧАКЪРА, КАТО КУЧЕ С ГРАНАТОМЕТА, КАЖИ ЗАЩО БРАТ ТИ УБИ БАЙ МИЛЕ И ВСИЧКИ ОКОЛО НЕГО, КАЖИ ЗАЩО БУДА УБИ МИШО БИРАТА И ЖЕНА МУ И Т. Н И Т .Н ВИЕ СТЕ НАЙ ПРОКЛЕТАТА ФАМИЛИЯ В БЪЛГАРИЯ, ГОСПОЖО ИЗМИСЛЕНА !!! НАРОДНАТА ЛЮБОВ ЩЕ ВИ ПРЕСЛЕДВА И ОТ НЕЯ ОТЪРВАНЕ НЯМА, ТИ ЗНАЕШ ЗАЩО !!!НО НЕ СИ ВЗЕ АКЪЛ !!! ЩЕ ПЛАЩАТЕ ВСИЧКИ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО !!


21 Април 2013 17:13 | ?!до доктора
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Как досега не си се изпепелил от голямата омраза и злоба, която таиш в душата си, докторе?! Ако си такъв и професионално, а не само в никнейма, ти не си роден за хуманна дейност. Най ти приляга ролята на великия, непогрешим инквизитор и осъдител. Идея-смени си ника от доктор на инквизитор, така ще си в унисон с вечно глупавите си словоизлиянията, които ни омръзна да четем.


21 Април 2013 18:00 | ДОКТОРА
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

ПРОСТАКЕЙШО, АКО ТИ Е ОМРЪЗНАЛО НЕ ЧЕТИ !!! НАДУВАЙ КАВАЛА НА УБИЙЦИТЕ И СЕ ПРИНИЗЯВАЙ НА ЧЕРВЕЙ, ЗАЩОТО, ТОВА ТИ Е ПРИЗВАНИЕТО !!


23 Април 2013 13:58 | 666
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

КАКА-ТРАВЕСТИТ !!!!!С тая операция на главата, каква директорка е на най-важното отделение, където трябва да се спасяват бебенца с проблеми- незнам! Тиквата ще отиде в затвора, а КАКА- ще стане джипи в Банкя, защото няма да има работа за нея. Не се е отличавала с големи лекарски способности. Една жена ако е умна все ще и проличи по физиономията. Ами сина й, каква мутренска физиономия има! Учи ли, не учили-не се знае! Нещастна фамилия! Никой в Банкя не ги обича!!


08 Юни 2013 23:34 | Чочо
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ОТ ИЗЧАДИЯ друго не можеш да очакваш. Един ден, като умрат тези ГАДИНИ и червеите ще избягат от тях. Как ли се хранят с тези гнусни уста.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар