Контрапротестиращите в столицата внасят подписка срещу "Отровното трио" в прокуратурата

07 септември 2020 05:51   3 коментара   2674 прочита


  

Контрапротестиращи водени от боксьора Стъки направиха шествие в центъра на столицата. Те са обединени под надслов „Граждански патрул „Ситняково”, предаде Булфото. С подписка, която ще внесат в прокуратурата, те настояват хората, които са инициирали агресивни действия на 2 септември, както и тези, които призовават към по-агресивни действия да бъдат установени и към тях да бъдат предприети съответните мерки. 

„Радев, оставка“, „Не искаме въстания“, „Подкрепа за българската полиция“. Това бяха част от надписите, които носеха хората, тръгнали на шествие от пилоните на НДК, предаде БГНЕС. 

Контрапротестиращите бяха обявили за вчера от 18ч. до пилоните на НДК, че ще започне мирен митинг шествие до пл. Света Неделя и обратно за изразяване на подкрепа за българската полиция! Искаме оставка на човека, който раздели народа на две - Румен Радев! Искаме съдебна отговорност на подбудителите към бунтове, въстание и гражданска война, като за това ще се подпишем под колективен сигнал до прокуратурата, съобщиха организаторите на протеста. 

„В деня на Съединението искаме да изкажем подкрепа за българската полиция, ще поискаме оставката на разединителя на нацията Радев, и ще съберем подписи за сигнал до прокуратурата срещу подбудителите към граждански войни, въстания и метежи“. Това каза преди началото на проявата Веселин Георгиев. Той заяви, че вече са събрали към 650 подписа. "Миналия път, когато се събирахме тук, се подписвахме и сега ще продължим, и след празниците ще ги внесем вече в прокуратурата“, посочи той. 

3 коментара
07 Септември 2020 10:02 | гражданин
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Е контрапротеста е от 10 -на пенсионери които са се продали за 50 лв. Има и такива Затова сме на този хал.....


07 Септември 2020 10:34 | kiki
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

a kato doidi bsp da ni si po dobre ha ha ha


07 Септември 2020 12:17 | Йонко
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Който и да дойде след хунтата - герб и дпс, ще е по добре. А ти се научи да пишеш, гербераст.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар