Кирил Петков: Моите огромни съболезнования на близките на починалия шофьор.

16 май 2024 20:50   2 коментара   6339 прочита


Колата на НСО, с която отивахме към Варна тази вечер катастрофира на влизане в Аксаково. Возих се на задната седалка в колата и имах само изкарване на въздуха, но реално не съм пострадал.

Бърза помощ дойдоха много бързо на място, както и пожарникарите, които успяха много професионално да разрежат колата за да извадят пострадалите.

Искам да благодаря и на тези, които още в първите минути успяха да намерят лост и заедно да отворим вратите и да се стигнем до хората. Благодаря и на двамата служители от НСО, с които отворихме заедно вратите и бяха адекватни въпреки, че и те бяха с някакви травми.

Реално обаче без професионалната техника и уменията на пожарникарите не можехме да се справим.

Дадох дума на екипа на пожарникарите, че тези специализирани инструменти, които имаха трябва да са в всяка пожарна кола, защото разбрах, че някои ги имат, а някои не. Обещавам, че ще направя всичко за да ги осигурим!

Сега отидох и до болницата, където жената е приета в момента. Говорих с неврохирурга, която ме уведоми, че черепната травма изглежда незастрашаваща живота.

Моля се на Бог и другите травми да не застрашат живота и. Дал съм телефона си на директора на болницата ако трябва каквото и да е съдействие, да имаме личен контакт и да ми звънят по всяко време.

Медицинският персонал в болницата бяха големи професионалисти и им благодаря за моменталната помощ, която оказаха на жената.

Искрени съболезнования на дъщеря му, семейството и близките му. Ще се опитам да се свържа с тях в утрешния ден, и да им окажем всякаква помощ от която имат нужда.

Ще спра предизборната си кампания докато съм сигурен, че всичко което зависи от мен за да помогна на пострадалите и семейството е направено.

Благодаря за стотиците обаждания. Бог да го прости човека!, написа във Фейсбук Кирил Петков.

2 коментара
16 Май 2024 23:54 | баба
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Защо ИТН (Слави) и Б. Борисов използват всичко да нападнат Кирил Петков. Защо се страхуват от него и партията му? Нали знаете, че кучето лае, защото се страхува от минаващия наблизо. Може би точно те са които ще внесат нещо ново, което няма да хареса на ИТН и Герб. Това кара народа да гласува за ПП и ДБ, мен също.


17 Май 2024 12:47 | Прости им Господи!
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Те не знаят какво правят. Те не разбират, че пресоляват манджата. Те не разбират, че "волът рие-върху гърба му пада"! Те не си задават въпросът, че някой от тях можеше да е на мястото на Килил Петков. И той ли трябваше да натисне спирачките на автомобила?! Ако беше Слави с кривите крака-той ли щеше да предотврати катастрафата или Тиквата от Банкя??? Вижте как ме предизвикат да съгрешавам и да влизам в техните обувки. Жалки са! Затова ще гласувам за ВСЕКИ ДРУГ, НО НЕ И ЗА ТЯХ!!!!!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар