Караянчева: Президентът нанася голям удар върху демокрацията

17 януари 2021 05:26   5 коментара   2268 прочита


 

Цвета Караянчева продължи с атаките срещу Румен Радев. Поводът е датата, която президентът насрочи за провеждане на парламентарните избори. 

Председателят на парламента обяви, че с избора на дата за следващия парламентарен вот, президентът и екипът му са проявили некомпетентност, предава btv. Караянчева допълни, че датата на вота била обявена без аргументи. 


 
Според нея, няма как да се постигне исканата от президента висока избирателна активност при положение, че на тази дата празнуват католическата и арменската общности, а заради ваканцията, родителите на ученици нямало да отидат до избирателните секции. 

„Това, което се внушава от президента, че едни резултати са манипулирани и едни избори, които още не са проведени, са манипулирани, е тежък удар върху демокрацията“, заяви Караянчева 

5 коментара
17 Януари 2021 09:08 | Бай Ончо
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

ДЕЕВА В ПРОСТАТА ФРИГИДНА СЕЛЯНКА ТЯ НЕ ПОЗНАВА КОНСТИТУЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ НЕ ЗНАЕ СЪЩЕСТВЕНИ НЕЩА А ИМА НАГЛОСТТА ДА ДАВА МНЕНИЕ .ДА ДАВА АКЪЛ НА ХОРАТА ДЕТО ГО НЯМА. ПУУУУУ БОКЛУК СМРЪДЛИВ. ЩЕ ПОВЪРНА ОТ ТАКИВА ГНУСНИ ИЗРОДИ. БЛЬОК ПОВЪРНАХ ВЪРХУ ПРОСТАТА И ГЛАВА.


17 Януари 2021 09:58 | гражданин
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

ТАЗИ НЕПРЕКЪСНАТО СЕ ИЗЛАГА. НАРОДЕ ВИЖТЕ КАКВИ КАДРИ ИМА ГЕРБ. НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ДАНО НЕ ГЛАСУВАТЕ ЗА ГЕРБ. ПРОСТОТИЯТА ИМ Е НАВСЯКЪДЕ. ОТВАРЯЙТИ СИ ОЧИТЕ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ.


17 Януари 2021 10:09 | Джумаята
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Тъпа кърджалийска пу. ка.


17 Януари 2021 10:17 | пройчо
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Тая ПРОСТА 'УТКА завинаги ще си остане такава! Дори и някой да забрави фамилията и, хората ще я запомнят като ПРОСТАТА КЪРДЖАЛИЙСКА 'УТКА и така ще бъде вовеки! И вместо Караянчева/и ще си ги спомнят като "оная бе .....простата путка"!!!


17 Януари 2021 16:43 | Струг
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Ти ПКП нямаш идея какво е демокрация... вие сте свикнали да работите по ваща си схема..... крадене и лъжи за народа.... а за нас пари пари пари ....проклети герберски алчни изчадия
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар