Ќовините на югозападна Ѕългари€
 расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол ”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ ƒомашен мехлем разрушава шиповете
   –егистрац舫абравена парола

»ма сделка - ¬еликобритани€ и ≈— постигнаха споразумение за Ѕрекзит


17 октомври 2019 13:17  1 коментар   2723 прочита

—нимка: AP/Ѕ“ј
—нимка: AP/Ѕ“ј


—нимка: AP/Ѕ“ј

¬ръщаме си контрола, об€ви Ѕорис ƒжонсън. ƒемократическата юнионистка парти€ на —еверна »рланди€ обаче е против


ѕредседател€т на ≈вропейската комиси€ ∆ан- лод ёнкер об€ви преди минути, че е постигнато споразумение за Ѕрекзит. “ова се случва броени часове преди началото на срещата на върха на ≈— в Ѕрюксел, ко€то ще се проведе днес и утре, предадоха световните агенции.

"»ма ли вол€, ще има и сделка - имаме €! “ова е справедливо и балансирано споразумение за ≈— и ¬еликобритани€, което е свидетелство за ангажимента ни да намираме решени€. ѕрепоръчвам тази сделка да бъде одобрена" на срещата на върха на ≈—", написа ёнкер в “уитър.

¬ писмо до председател€ на ≈вропейски€ съвет ƒоналд “уск той уточни, че "преговар€щите страни постигнаха споразумение за преработен протокол за »рланди€/—еверна »рланди€ и за преразглеждане на ѕолитическата деклараци€".

"»маме страхотна нова сделка, ко€то ни връща контрола", об€ви също в “уитър и британски€т премиер Ѕорис ƒжонсън.

"ѕарламентът (на ¬еликобритани€) тр€бва да одобри споразумението за Ѕрекзит в събота, за да можем да насочим вниманието си към други приоритети, като стандарта на живот, здравното осигур€ване, тежката престъпност и околната среда", добави той.

ƒемократическата юнионистка парти€ на —еверна »рланди€ обаче об€ви, че не е променила позици€та си и не може да подкрепи сделката, предложена от Ѕорис ƒжонсън и ≈вропейски€ съюз.

източник: dnes.dir.bg

ќще за: ¬еликобритани€  ≈—  сделка ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

17 октомври 2019 13:34 | —тефанов
ќценка:
3
 (
5
 гласа)

» слава богу - най-сетне! ѕо-малко английски пи€ндета по морето ни - йес! ѕо-малко английски пенсионери с къщи у нас/надувайки се колко са добре, а ние-зле/ - йес! ѕо-малко английски фенове на стадионите ни - много-много йес! » накра€ - английските негри -футболисти просто без визи за мачове у нас - н€ма расизъм, н€ма проблем - повече йес!!!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.