Голяма рокада на върха в ГЕРБ-София! Смениха Паунов

14 юли 2020 08:24   1 коментар   3448 прочита


  Тодор Кръстев е новият областен координатор на ГЕРБ-София. Той поема поста от Цветомир Паунов, който остава административен секретар на ПП ГЕРБ. Промяната е след решение на ИК на ГЕРБ, което Паунов съобщи по време на среща на ГЕРБ-София. Цветомир Паунов благодари на всички за подкрепата и добрата работа през всичките тези години. „В момента в София няма друг екип, политическа сила или партия, която да е свършила толкова много работа. Оставям структурата в добри ръце.

Сигурен съм, че Тодор Кръстев ще се справи с отговорната задача“, коментира Паунов и сподели, че след рокадата ще може да се фокусира изцяло върху своята организационна дейност в страната. От своя страна Тодор Кръстев благодари за гласуваното доверие. „Ако не сме екип, ще ни бъде трудно. Трябва да сме заедно в този момент. Трябва да надграждаме, да се променяме, да продължаваме да работим.

Структурата се намира в отлична кондиция, а добрите резултати до този момент само ме мотивират да работя неуморно като областен координатор“, посочи Кръстев. Кметът на София и заместник-председател на ГЕРБ Йорданка Фандъкова пожела успех на Тодор Кръстев.

„В момента нашите опоненти целят дестабилизация на държавата и крах на всичко, за което работим. Това са политически битки от сили, които няма да доведат до нищо добро, нито за хората, нито за страната“, коментира кметът Фандъкова.

Зам. -председателят на ПГ на ГЕРБ и член на ИК на партията Красимир Велчев бе категоричен, че редицата необратими стратегически проекти, реализирани от правителството, стоят в основата на атаките срещу кабинета. По думите му партиите, представящи се за алтернатива на ГЕРБ, вече са били във властта, като последствията за страната всеки път са били катастрофални. Блиц
 

1 коментар
14 Юли 2020 17:28 | Делян
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

РИТЕНО, СКОЧУБРО ДИВА! МАГАРИЦО НЕНАИГРАЛА СЕ!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар