Големите мафиоти без изключение са агенти на спецзвената ни

23 ноември 2009 00:20   8 коментара   34930 прочита
Григор Лилов
Григор Лилов


Григор Лилов

Григор Лилов, анализаторът, който твърди, че са убили Никола Дамянов с "дъх на бадеми"

- Г-н Лилов, кои са основните групировки, които се занимават с отвличания в България?
- Престъпността в България е изцяло продукт на политическия елит. Всички големи убити босове, започвайки от Доктора и минавайки през Косьо Самоковеца и стигайки до Поли Пантев, бяха сътрудници на нашите служби. А тези служби се оказаха перфектни координатори на родната престъпност. Преди да тръгне за Аруба, където го убиха, Поли Пантев беше в кабинета на вътрешния министър. Това е отразено в дневниците на МВР! Преди да хукне за Амстердам, Косьо Самоковеца също беше в този кабинет. Карамански навремето също ходи на такава среща с вътрешния министър. Братя Галеви се срещнаха с поредния вътрешен министър. Да продължаваме ли да се учудваме, че някакви си престъпни босове ходят по срещи с вътрешния министър, а в джобовете им лежат карти на сътрудници на секретните служби?! Всяко правителство се „отбелязва“ с такъв случай.
- Около всички тези герои обаче има доста митология?!
- Веднага ти отговарям с нещо сензационно  -  защо в Амстердам стреляха не само по Косьо Самоковеца, но и по моделката Цеци Красимирова? Никакъв куршум не е рикоширал в нея, било си е чист опит за убийство. В материалите по делото обвинението е точно такова, така е мотивирана и присъдата. Убиецът  -  прононсиран гангстер, получи мека присъда, а за финал престоят в затвора му се оказа мимолетен  -  наскоро излезе оттам. Холандските власти пазеха Цеци Красимирова като зениците на очите си. И направиха всичко по силите си възможно най-бързо да я екстрадират за България. Писмото, което тогава пристигна тук, гласеше: „Ние не можем да държим човек, който представлява интерес за България, а неговата сигурност е застрашена.“
Ами ще ти кажа  -  Косьо Самоковеца дори не поназнайваше английски, а Цеци знаеше. Възниква въпросът кой му е превеждал всичките ония сделки  -  за наркотиците, за контрабандата, за ракетите на Северна Корея?!
Човек си води приятелката на екскурзия във Венеция или на Малдивите, а не в Амстердам. За мен това е обяснението защо толкова : се натискат мутрите за нейни приятели, макар че вече не е 18-20-годишна! Има още един въпрос  -  как така в джоба на Самоковеца холандците намериха карта на Националната служба за сигурност? Поли Пантев също се беше уредил  -  и с такава тапия, и с тапия на НСБОП.
Иван Тодоров-Доктора го надмина  -  освен това се оказа и сътрудник на разузнаването. Е, как така всички големи мафиоти без изключение са агенти на спецзвената ни, а борбата срещу мафията никаква я няма. Според мен точно тези структури са нейните опекуни.
Като говорим за митове, за тяхното развенчаване и за секретна информация ще ти кажа нещо, което не се знае. Навремето имаше един атентат срещу Гриша Ганчев. Той си пътувал с колата по магистрала „Хемус“ и на едно от кръстовищата някакъв мерцедес го засякъл от второстепенен път  -  с удар отстрани. Само че колата на Ганчев е била бронирана и той оцелял. После, кой знае защо, холандската полиция арестувала брата на шофьора самоубиец и го помляла от бой. А в онази бяла държава бият рядко и никога без причина.
- Осуетяват атентат срещу Греша Ганчев, но успешно отвличат бизнес партньора му Ангел Бончев?!

8 коментара
23 Ноември 2009 05:05 | анонимен
Оценка:
5
 (
25
 гласа)

Глас в пустиня !!!!
И защо само мъртъвци посочва , нещо за живите ??
Или шубето бачка ??


23 Ноември 2009 06:38 | ku
Оценка:
-3
 (
23
 гласа)

Пълни глупости!!!!


23 Ноември 2009 09:58 | до ku
Оценка:
16
 (
30
 гласа)

Дали са пълни глупости или ти си гузно ченге на което задълженията са му по цял дена да следи какво се пише във форумите и да разводняват темите за да може на спокоиствие да им вървят престъпните бизнеси със сегашните началници че ако ги сменят пак ще трябва да давате големи подкупи МРЪСНИ ПРЕЗТЪПНИЦИ В УНИФОРМА.


23 Ноември 2009 12:32 | ku
Оценка:
-2
 (
30
 гласа)

При липса на доказателства глупостите не са пълни, а тотално изакани.


23 Ноември 2009 22:09 | stoni
Оценка:
-1
 (
31
 гласа)

И кой да ги събере доказателствата...козаря ли?


24 Ноември 2009 21:32 | 007
Оценка:
6
 (
16
 гласа)

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ , ама пълни...


24 Ноември 2009 21:36 | преводачка
Оценка:
-10
 (
32
 гласа)

Манекенката - проститутка Цеци Красимирова е с незавършено основно образование, така, че не знам как знае английски и то да може да превежда документи?!???!!!!


29 Април 2010 07:57 | 007
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ако си прав ,брато,значи спец частите ни са готови да жертват СИК и ВИС за ТИМ.6от кат гледам кога е създадена(93)ми то тогава почна ГРУБАТА игра.Ако обаче си прав е ЗАГАДКА защо т.н.бос на ВИС(коко динев не тити папазов)е в САНДАНСКИ.Ми тоя град е роден за т.н.основател на ТИМ.Или мое да са се ОБЕДИНИЛИ.Ма кат гледам побликациите във вестниците дето свързват РАЙНА(пилето) с Дамянов и в същото време дългогодишната и вразка с другото ПИЛЕ(дет е в роднински отношения с жената на издирвания друг бос-МАХМУД) и се вземе в предвид ХИМИМПОРТ,който мое да се свърже с КРЕМИКОВЦИ(песен на друг КАНАДЕЦ-тодор колев навежда на тази мисъл-варна-пристанище на шумен,като сандански-пристанище на химическия люле-бургас) и се земат в предвид НЕКОИ други информации ИЗВОДИТЕ не са МНОГО приатни за никой.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар