Георги Марков: Ще се опитат да убият Борисов

12 юли 2020 08:34   3 коментара   6801 прочита


   

Депутатът от ГЕРБ Георги Марков написа във фейсбук, че ще се опитат да убият Бойко Борисов. 


Ето и пълният му пост 

"Приятели, ще се опитат да убият Борисов. Мафията, създадена от БСП и ДПС 1992 г е още жива. Не могат да простят на Бойко, че докара 34 евролидери за интеграция на Балканите. Червеният президент иска да ни върне 75 години назад и с държавен превват да установи комунистическа селяндурска диктатура"Петел.бг 

3 коментара
12 Юли 2020 09:39 | Някой си
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Агента от ДС, гъзолизеца Марков.


12 Юли 2020 14:59 | Ето още един идиот!
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Ей, шизофреник, ти не нагнетяваш ли напрежение бе, агент мръсен? Няма такъв загубен, който да стреля по Тиква! Бойко трябва да живее и да даде отговор за своите деяния, след което да лежи до края на живота си в зандана, да се влачи като влечуго и да изкупва своите грехове! Смъртта е най-лесна-па-а-к! -и готово, а кой ще му плаща греховете?! Затова за него ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР!


12 Юли 2020 18:23 | Стефанов
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Марков, Марков, каква параноя те тресе? Ако някой може да убие Бойко, то това е човек който има достъп до спалнята му. А и да стане какво - ГЕРБ нали е демократична, европейска партия дето решенията се вземат колективно - цялата ГЕРБ не можеш уби. А еудно такова събитие вероятно би довело до над 60 процента за ГЕРБ. Съгласен ли си с това? Знач че харесваш премиера ни - много прилича на Орбан. Но прилича и на Путин, което пък на мен ми харесва, без да го харесвам като цяло. Само не е добре че говориш разни работи за Радев, а пък се изразяваш като каруцат от нашата циганска махала. Нали си уж конституционалист - т. е върха на интелекта и културата.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар