Георги Марков с прогноза за победителя на парламентарните избори

24 декември 2016 09:40   7 коментара   5131 прочита


Ще бъде много трудно съставяне на правителство и ще са нужни много големи компромиси, смята той

 Eто кой ще победи на следващите избори ,коментар на Г. Марков

Очаквам през следващите парламентарни избори победа на ГЕРБ, прогнозира Георги Марков, политик и конституционен съдия от 1994 до октомври 2003 година, цитиран от "Фокус".
Той допълни, че ще бъде много трудно съставяне на правителство и ще са нужни много големи компромиси. „Аз мисля, че ГЕРБ не трябва да е склонен на такива компромиси, тъй като направи вече прекалено. Ако може, да направи свое правителство по пътя на Испания, както Мариано Рахой го направи втория път, т.е. правителство на малцинството, ако не – да управляват другите, да видим какво те могат да направят“, коментира Георги Марков. Той определи като важни събития за изминалата година президентският вот и проведеният референдум, а за най-значимия и с най-големи последици политически акт – оставката на премиера Бойко Борисов.

Георги Марков препоръча през следващата година България да следва примера и пътя на държавите от Вишеградската четворка, защото те показват държавническо мислене и стремеж да защитават суверенитета и интересите на своите граждани.

7 коментара
24 Декември 2016 11:12 | анонимен
Оценка:
16
 (
20
 гласа)

Къде си тръгнал Марков? Винаги, когато слушам какви глупости дрънкаш, ме хваща скомина. Ти се самозабравяш в любовта си към герб и тъй като все още мисля, чи не си глупак, остава едно, яко ти се плаща за рекламата, но и ако се излагаш!


24 Декември 2016 13:37 | КДС
Оценка:
19
 (
19
 гласа)

,...политик и конституционен съдия от 1994 до октомври 2003 година... "
Преди това е доносник на ДС, и въпреки че разкрит продължава да промива мозъци .Мекере.


25 Декември 2016 10:46 | мама Божка
Оценка:
-11
 (
11
 гласа)

Много СВЕСТЕН и УМЕН човек! А комунистчетата горе писащите да се пръснат от яд!


25 Декември 2016 11:37 | ТАМЕРЛАНД
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

ГЕРБ ЩЕ СПЕЧЕЛИ КОГАТО СЛЪНЦЕТО ПОЧНЕ ДА ИЗГРЯВА ОТ ЗАПАД ОСВЕН С МАШИНАЦИИ ДРУГ СПОСОБ НЯМАТ


25 Декември 2016 12:46 | Ай
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Георги Марков е много прав, когато хвали Орбан - мъж на място, защитаващ интересите на народа и държавата си. Георги Марков много греши, когато хвали Б. Б. непрекъснато - прави нещо, но прекалено много сервилничи пред ЕС-биг брадъра. Та ние сме държава с по-богата и древна история от почти всички членове на ЕС. Нека бъдем по-горди и достойни.


25 Декември 2016 20:15 | знаещ
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Георги мераклията заработва по най-балъжкия начин своите сребърници. Не пести хвалбите си за станалите мъничета герб, те впрочем нему струват нищо, но по този начин им върши мечешка услуга. Видно е и с невъоръжено око, че еднодневката герб е изчеррпана, жалко за пропиляното време и натрупаните огромни дългове от тях. Възможно е обаче едно некорумпирано мнозинство да потърси сметка за огромните вреди причинени от измислените политици и да върне в патримониума на държавата всичко което успяха да откраднат от народа.


26 Декември 2016 09:12 | М-да-а-а!
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Това е поредният отпаднал от СДС и намерил място някъде!... в ГЕРБ! А ГЕРБ са като утайник- постоянно събират отпаднал от всички други партии!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар