Георги Кадиев: В БСП има хора, които са притежание на Пеевски

13 юни 2016 09:47   1 коментар   2002 прочита
Снимка: Ладислав Цветков
Снимка: Ладислав Цветков


Снимка: Ладислав Цветков

Той отказа да назове по име кои са хората на Делян Пеевски в БСП, но допълни, че такива има и в ГЕРБ, и в ДПС

„В БСП има хора, които са притежание на Делян Пеевски. Бих работил с партията, при положение, че се изчистят от тези хора”, заяви Георги Кадиев в предаването „Тази сутрин” ден, след като учреди новата си партия „Нормална държава”.

„Корнелия Нинова ме покани на среща, аз й отговорих, че в неделя се учредяваме и след това може да се срещнем. Какво ще ни кажат, предстои да видим”, допълни Кадиев. По думите му той е готов на разговор с БСП.

„Моят проблем е, че не искам да работя с тези хора. Ако ще сваляме Бойко Борисов за да върнем Пеевски или модела Пеевски”, допълни Кадиев.

Той отказа да назове по име кои са хората на Делян Пеевски в БСП, но допълни, че такива има и в ГЕРБ, и в ДПС. „Аз не съм гласувал за Пеевски, изядохме си боя, както се казва, другите 80 души гласуваха за него”, допълни Кадиев.

Нормална държава

„Ние искаме да направим партия от ново качество, всеки човек беше дошъл по собствено убеждение”, допълни Кадиев

По думите му на учредяването на партията са присъствали около 600 души. „Не искам хората да ни запомнят с някакви речи и учредителни събрания, искам да ни запомнят с това, което сме свършили за тях”, каза Кадиев.

По повод финансирането на партията, Кадиев каза, че предпочита да събира по 50 лв. членски внос от 1000 души, отколкото един човек да даде 50 000 лв.

източник: btvnovinite.bg

1 коментар
13 Юни 2016 16:45 | pitanka
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

А бе др. Кадиев, а ти на НИКОГО ЛИ СИ ? Знаем си ние, че по принцип БКП и ДС колят и бесят в Бе_Ге_тото ... знаем и от кои си ти... ама иначе се имаш за новия Боко Тъпото или поне за Мядридския дедо-Комарджията ??? Да ни поясниш на нас неведомите ??
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар