Ген. Радев: Ако се обединим, няма какво да ни спре

09 октомври 2016 11:14   5 коментара   4057 прочита
Ген. Радев в Димитровград: Тук съм, за да ви отправя своето послание, да мислим за България заедно | Сн.: Официален сайт
Ген. Радев в Димитровград: Тук съм, за да ви отправя своето послание, да мислим за България заедно | Сн.: Официален сайт


Ген. Радев в Димитровград: Тук съм, за да ви отправя своето послание, да мислим за България заедно | Сн.: Официален сайт

Ако всички се обединим ще преборим страха. Няма какво да ни спре, когато насреща са интересите на България, а те за нас са най-важни, заяви ген. Румен Радев.

„Обречени сме на успех, защото работим за доброто на страната си“, каза още в своя роден град Димитровград кандидатът за президент, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от БСП, ген. Румен Радев на среща със свои съграждани.

„Тук съм, за да ви отправя своето послание, да мислим за България заедно, да обединим нашия глас за бъдещето на страната си. Моето послание е кратко и просто – време е за промяна, промяна за доброто на България“, заяви генералът.

Той подчерта, че основно за него по-време на кампанията е да чуе проблемите на хората, за да знае, когато заедно с тях спечели изборите и стане държавен глава, с какво може да им помогне и какво има да се направи, за да се постигне желаната промяна.

Категорично против споразумения като TTIP

"Категорично съм против споразумения като TTIP, които са в ущърб на националните ни интереси, заяви ген. Радев.

Той каза, че като президент ще следи главно за спазването на интересите на българския народ във вътрешната политика на страната, така както и във външната.

"Категорично съм против подписването на споразумения като TTIP, които са в разрез с тях. Това споразумение не само, че се подготви на тъмно, но дава изключителна власт на корпорациите“, поясни кандидат президентът.

Той подчерта, че с него се институционализира паралелна система на арбитраж и тя се поставя над националната юрисдикция при решаване на спорове.

„С TTIP и споразумения като него могат да се наложат стандарти, които променят заложените в нашето законодателство, касаещи здравеопазването и екологията“, каза още той.

„В този вид на споразумението категорично трябва да сме против подписването му. Трябва да търсим защита първо на нашите интереси“ категоричен бе генералът.

Кандидат-президентът обясни, че когато се срещат големият и малкият винаги надделява интересът на големия и пример за това са именно такива споразумения.

На срещата присъстваха и Деница Златева – член на ИБ на НС на БСП, народният представител от ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Чавдар Георгиев, областния и общински председатели на БСП в Хасково, десетки членове и симпатизанти на партията и граждани.

източник: dnes.dir.bg

5 коментара
09 Октомври 2016 11:32 | ДОКТОРА
Оценка:
4
 (
16
 гласа)

БРАВО, ГЕНЕРАЛЕ !!!! СЕГА, ЦЯЛ НАРОД, САМО ТЕБЕ ГЛЕДА !!!! НАРОДЕ, ВСИЧКИ СРЕЩУ ЧУМАТА НА ВЕКА -ГРОБ !!!! ГРОБ Е ПРОКЛЯТИЕТО НА РОДИНАТА -ПРЕДАТЕЛИ, НАЙ ДОЛНАТА ИЗМЕТ НА ОБЩЕСТВОТО, НЕОБРАЗОВАНА И КРАДЛИВА СГАН, УРОДИТЕ НА ОБЩЕСТВОТО !!!! НАРОДЕ, ВСИЧКИ ДО ЕДИН, ДА СМАЖЕМ ГЛАВАТА НА ЗЛОТО СПОЛЕТЯЛО БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД !!!!ПОБЕДА, НАРОДЕ !!!


09 Октомври 2016 18:03 | Искрен Азманов
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Този генерал е кратуна, каквото е и Бойко - но и двамата са пеперуди - така е НАЛИ


09 Октомври 2016 18:21 | анонимен
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

Как може да сравнявате този човек с боко!? Генерал Радев е образован, знае езици, чете книги и слуша не фолкпевици, а истинска, вечна музика. Ген. Радев говори разумно, не обвинява, не обижда и едва ли ще търси вечни виновни, както го прави бащицата, вечни оправдания и хули.


09 Октомври 2016 18:58 | МЕСАРА
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

на кого говориш за обединение бе другарю генерал, на бабите и дядовците ли ? единствените които изпитват страх, това сте вие от бсп, дпс, дост, атака, разни движвния от 1 до 21, и всички ваши подпартийки ! каза ви се в прав текст - много ви се краде !!! другарю генерал що не си седе в самолета, да го дигаш, ами допусна тая гнила партия шумкари да те вкара в политическата им мелачка ?


09 Октомври 2016 21:04 | До МЕСАРА
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Имаш пропуски, приятел! БСП е с нейните подразделения - АБВ, Движение-21, ГЕРБ и всички техни производни.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар