Футболистът Станко Йовчев пред "България днес": Сестра ми Борислава няма нищо общо с Бойко Борисов

26 февруари 2020 07:37   5 коментара   7049 прочита


Премиерът Бойко Борисов и манекенката Борислава Йовчева нямат връзка, твърди бившият футболист на ЦСКА Станко Йовчев пред в. "България Днес".Той е брат на Борислава, за която се спекулира, че има любовна афера с министър-председателя. За връзката им се заговори отново след разследване на испанския вестник "Ел Периодико".

В три поредни статии изданието твърди, че полицията в Каталуния и спецчастите за борба с корупцията разследват произхода на 5 милиона евро, инвестирани в имоти в Барселона. Твърди се, че фирмите, от които идват парите са свързани с фирми, близки до българския премиер.

Една от публикациите в испанския вестник "Ел Периодико" бе илюстрирана със снимка на Бойко Борисов със Станко Йовчев, брат на Борислава Йовчева, която е регистрирана на адреса на луксозната къща в Барселона. "Няма нищо вярно в цялото това нещо за Бойко и сестра ми. Затова и аз самият страня от тази тема. Говорят се само глупости", категоричен е Станко Йовчев в интервюта. Той е бил футболист на ЦСКА между 2007 и 2008 година и след това между 2011 и 2013 г.

Станко разкрива, че Борислава дори вече не живее в Барселона в имота, за който се твърдеше, че й е подарен от Бойко Борисов и е на стойност милион и половина евро. "Сестра ми живееше в Барселона преди, но покрай тия глупости вече не. Няма никаква истина в това, което се пише", отрича Станко. Премиерът Бойко Борисов също определи като "фалшива новина" приписваната му връзка с Мис Бикини 2006 Борислава Йовчева.

Още преди години той каза, че не познава въпросната Борислава и че няма дете от нея, каквито спекулации се появиха в публичното пространство. В публикацията на каталунското издание "Ел Периодико" бе поместена водеща снимка от футболен мач между "Витоша" (Бистрица) и "Локомотив" (Пловдив) от турнира за Купата на България. На нея Борисов се ръкува с един от играчите, описан именно като Станко Йовчев. Сестрата Борислава от своя страна има луксозен бутик в центъра на Барселона. В последните дни той изненадващо затвори врати, пише каталунската преса.

В града манекенката е живяла с родителите си. Таткото Георги Йовчев е от село Кулата до границата с Гърция, а Станко и Борислава израстват в Сандански. Бащата е работел е като електротехник, преди да завърти бизнес в каталунската столица. Спряганият за шурей на Бойко признава, че всички тези спекулации не се отразяват добре на майка му и татко му.Премиерът Бойко Борисов и манекенката Борислава Йовчева нямат връзка, твърди бившият футболист на ЦСКА Станко Йовчев пред в. "България Днес".

Той е брат на Борислава, за която се твърди, че има любовна афера с министър-председателя. За връзката им се заговори отново след разследване на испанския вестник "Ел Периодико". В три поредни статии изданието твърди, че полицията в Каталуния и спецчастите за борба с корупцията разследват произхода на 5 милиона евро, инвестирани в имоти в Барселона. Твърди се, че фирмите, от които идват парите са свързани с Борислава Йовчева.

"Няма нищо вярно в цялото това нещо за Бойко и сестра ми. Затова и аз самият страня от тази тема. Говорят се само глупости", категоричен е Станко Йовчев в интервюта. Той е бил футболист на ЦСКА между 2007 и 2008 година и след това между 2011 и 2013 г. Станко разкрива, че Борислава дори вече не живее в Барселона в имота, за който се твърдеше, че й е подарен от Бойко Борисов и е на стойност милион и половина евро. "Сестра ми живееше в Барселона преди, но покрай тия глупости вече не. Няма никаква истина в това, което се пише", отрича Станко.

Премиерът Бойко Борисов също определи като "фалшива новина" приписваната му връзка с Мис Бикини 2006 Борислава Йовчева.Още преди години той каза, че не познава въпросната Борислава и че няма дете от нея, каквито спекулации се появиха в публичното пространство. В публикацията на каталунското издание "Ел Периодико" бе поместена водеща снимка от футболен мач между "Витоша" (Бистрица) и "Локомотив" (Пловдив) от турнира за Купата на България.

На нея Борисов се ръкува с един от играчите, описан именно като Станко Йовчев. Сестрата Борислава от своя страна има луксозен бутик в центъра на Барселона. В последните дни той изненадващо затвори врати, пише каталунската преса.

В града манекенката е живяла с родителите си. Таткото Георги Йовчев е от село Кулата до границата с Гърция, а Станко и Борислава израстват в Сандански. Бащата е работел е като електротехник, преди да завърти бизнес в каталунската столица. Спряганият за шурей на Бойко признава, че всички тези спекулации не се отразяват добре на майка му и татко му.

5 коментара
26 Февруари 2020 08:56 | Развалена плоча
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Завъртя се една стара грамофонна плоча, в която се включи от някъде и Антон Тодоров. Той току що се завърнал от Марс, където като доверено лице на Боко, е участвал в първата копка на новият дом на Тиквата от Банкя. Омръзнало му от клюки на Земята и сега ще се мести на Марс! Та така - разбрахме - Боко и момата от Сандански нямат нищо общо. Една неистина повторена хиляди пъти-става ИСТИНА!


26 Февруари 2020 09:25 | zapoznat
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Верно е, че нямат нищо общо..... щото всичко е на Тиквата, а мацката е само за разтуха и прикритие!


26 Февруари 2020 13:13 | гражданин
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Не може едно момиче без нито ден трудов стаж да има такъв стандарт на живот. Вярно е. Продава се за пари!


26 Февруари 2020 16:06 | �������������-����������
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

ТОЯ ИЗМИСЛЕН ФУТБОЛИСТ ЗАЩИТАВА СЕСТРА СИ МИЛИОНЕРКА С НАШИТЕ ПАРИ, ПАРИТЕ ОТКРАДНАТИ ОТ ПРЕМИЕРА -ПРЕСТЪПНИК БОЙКО БОРИСОВ ИЛИ ПО ТОЧНО ЗАТВОРНИКА БОРИСОВ ИЛИ ПОКОЙНИКА БОРИСОВ-ТИКВАТА. ТАВА СА ПАРИТЕ ОТ ПЕНСИИТЕ НА РОДИТЕЛИТЕ НИ, ОТ ОБРАЗОВАНИЕТО НА ДЕЦАТА НИ, ОТ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, ОТ ВОДАТА НА БЪЛГАРИЯ ОТ ПРИРОДАТА ОТ ВЪЗДУХА ОТ БОКЛУЦИТЕ НА ЕВРОПА И АФРИКА И Т. Н. СПИСЪКА Е ДЪЛЪГ. ЕДИН УБИЕЦ НАСАДЕН ОТ САЩ И ЕС. ЗА МИНИСТЪР НА БЪЛГАРИЯ. ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ МИЛИАРДИ ОТКРАДНАТИ ОТ БОЙКО БОРИСОВ ПРЕСТЪПНИКА СА НАПОЕНИ С КРЪВТА НА БЪЛГАРИТЕ И РОДИНАТА НИ БЪЛГАРИЯ. ЕДИН ИЗРОД КОЙТО СЕ РАЖДА ЕДИН НА ЕДИН МИЛИАРД. АКО СЪЩЕСТВУВА БОГ И ПРЕРАЖДАНЕ СЪМ УБЕДЕН, ЧЕ СЪЩИЯ АКО СЕ ПРЕРОДИ В ДРУГ ЖИВОТ ЩЕ БЪДЕ ТУБИФЕКС-НАЙ-МАЛКОТО ЧЕРВЕЙЧЕ В СВЕТА. ПРОКЪЛНАТ СИ БОРИСОВ -НЕЩАСТНИК И БОКЛУК.


26 Февруари 2020 16:29 | Стефанов
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Станко нарича премиера "Бойко" все едно му е авер от казармата.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар