Ќовините на югозападна Ѕългари€
ƒомашен мехлем разрушава шиповете “ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото) “рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище
   –егистрац舫абравена парола

Eвродепутатът от Ѕ—ѕ »во ’ристов: Ѕорисов е...


23 юни 2019 10:38  2 коментара   2657 прочита»ма известни шансове ‘ранс “имерманс да стане лидер на ≈ . ѕартии в ≈вропейски€ съюз тр€бва да се помир€т, за да има комисии. “ова за€ви евродепутатът от Ѕ—ѕ »во ’ристов. "√≈–Ѕ не зависи от партийни субсидии, те разполагат с държавата и държавни€ резерв. ¬сички останали обаче завис€т от тези пари и е логично √≈–Ѕ да им орежат финансите. “опът може да се окажат последните избори. ¬ъпреки, че управл€ващите се хвалеха с много спестени пари, то ние сега взимаме 300-400 милиона лева заем, за да купим изтребителите", каза още той. "Ѕорисов е опитен популист.

“ой се "храни" от омразата към партиите", коментира ’ристов. "ќт √≈–Ѕ не говориха за нищо вдъхнов€ващо по време на предизборната кампани€ за евроизборите", коментира евродепутатът. "ѕод знамето на антикомунизма, ние погребваме демокраци€та", категоричен бе ’ристов./blitz.bg/

 ќще от: Ѕългари€ и св€т
ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

23 юни 2019 14:36 | ћнение
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

"јнтикомунизъмът" не значи непременно демокраци€. Ќапоследък все по-често наблюдаваме бивши комунисти, които си насиниха гърдите да се би€т и доказват колко са против днешните социалисти и колко големи "демократи" са. ƒа, ама Ќ≈! Ќе мож скри туй що ачик се види! Ќезависимо знамена с какъв цв€т ве€т. » какви ги говор€т. √леда се що прав€т!


23 юни 2019 16:59 | «лобил
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

Ќепрекъснато антикомунизъм, та антикомунизъм.  ажете ми честно, къде е имало такъв строй? «ащото аз не знам. “ака също не тр€бва да се говори и за антидемокраци€, защото просто демокраци€ н€ма. Ќе може най-демократичните/по собствено разбиране/ държави с бомби и ракети да карат други да приемат принципите им. “ези които казват, че демокраци€та не е съвършена, но н€ма нищо по-добро открито от не€ може и да са прави. Ќо самото им съждение потвърждава, че истинска демокраци€ н€ма. “€ е просто поредната уловка на корпорациите за народите, които с труда си умножават богатствата им.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.