Eвродепутатът от БСП Иво Христов: Борисов е...

23 юни 2019 10:38   2 коментара   2863 прочита


Има известни шансове Франс Тимерманс да стане лидер на ЕК. Партии в Европейския съюз трябва да се помирят, за да има комисии. Това заяви евродепутатът от БСП Иво Христов. "ГЕРБ не зависи от партийни субсидии, те разполагат с държавата и държавния резерв. Всички останали обаче зависят от тези пари и е логично ГЕРБ да им орежат финансите. Топът може да се окажат последните избори. Въпреки, че управляващите се хвалеха с много спестени пари, то ние сега взимаме 300-400 милиона лева заем, за да купим изтребителите", каза още той. "Борисов е опитен популист.

Той се "храни" от омразата към партиите", коментира Христов. "От ГЕРБ не говориха за нищо вдъхновяващо по време на предизборната кампания за евроизборите", коментира евродепутатът. "Под знамето на антикомунизма, ние погребваме демокрацията", категоричен бе Христов./blitz.bg/

2 коментара
23 Юни 2019 14:36 | Мнение
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

"Антикомунизъмът" не значи непременно демокрация. Напоследък все по-често наблюдаваме бивши комунисти, които си насиниха гърдите да се бият и доказват колко са против днешните социалисти и колко големи "демократи" са. Да, ама НЕ! Не мож скри туй що ачик се види! Независимо знамена с какъв цвят веят. И какви ги говорят. Гледа се що правят!


23 Юни 2019 16:59 | Злобил
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Непрекъснато антикомунизъм, та антикомунизъм. Кажете ми честно, къде е имало такъв строй? Защото аз не знам. Така също не трябва да се говори и за антидемокрация, защото просто демокрация няма. Не може най-демократичните/по собствено разбиране/ държави с бомби и ракети да карат други да приемат принципите им. Тези които казват, че демокрацията не е съвършена, но няма нищо по-добро открито от нея може и да са прави. Но самото им съждение потвърждава, че истинска демокрация няма. Тя е просто поредната уловка на корпорациите за народите, които с труда си умножават богатствата им.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар