Експерт за речта на Путин: Решен е да изпълни заплахата си 

22 септември 2022 06:57   2 коментара   1869 прочита


 
 
Руският президент Владимир Путин обяви частична мобилизация в Русия. Това се случи по време на видеообръщение. Той отправи и заплаха към Запада, като напомни, че страната му разполага с модери оръжия, някои от които дори по-модерни от тези на НАТО. Тези думи предизвикаха огромно безпокойство. 


Путин обяви частична мобилизация в Русия 


Експертът по езика на тялото Джуди Джеймс се опита да разгадае намеренията му. Тя смята, че Путин е показал тревожни улики в своята блъскаща се в гърдите реч, които показват, че той е решен да изпълни заплахата си, тъй като самият той заяви, че не блъфира. 

„В обръщението му към нацията, Путин хвърли твърд поглед, оголи зъби, направи жест - сви рамене и се наведе напред в опит да покаже своята решителност, “ каза Джуди. 

„Путин отправи завоалирана заплаха да удари Запада с ядрени бомби и нареди частична мобилизация на войски в първата си телевизионна реч, откакто нареди на силите си в Украйна. Това показва признаци на неотложност, докато трескаво разкрива плановете си да изпрати още 300 000 войници на фронтовата линия, “ допълва тя. 

Експертът каза още, че Путин – чиято армия е претърпяла огромни загуби в украинска контраатака – също е хвърлял погледи, изпълнени с отвращение. 

„Това беше директен, категоричен, ядосан и много доминиращ език на тялото от лидер, който се наведе напред, за да се вгледа право в обектива на камерата, и да покаже контрол и отвращение чрез изражението на лицето си. 

С лявата си ръка направи рязък жест, за да подскаже решително мислене. 

Движенията му подсказваха неотложност, а речта му предполагаше, че няма място за дискусия, “ каза експертът. 

„Носът и устните му се сбръчкаха в микро жестове на отвращение. 

Вдигането на раменете му подсказваше липса на избор и когато заговори за ядрени оръжия, изражението му се активизира, тъй като долната му челюст изглеждаше щръкнала, оголвайки долните му зъби в жест, често свързван с гняв и решителност. 

Това изглеждаше като блъскащ се в гърдите език на тялото с твърд поглед в края, който изглеждаше предназначен да плаши, “ заяви още тя. 

Източници от Кремъл твърдят, че лекарите на Путин са му оказали медицинска помощ, след като е получил пристъпи на кашлица и болки в гърдите точно преди голямата си реч. 
 

2 коментара
22 Септември 2022 18:18 | гош
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

ПУТИН Е ВЕЛИК МИЖИТУРКИТЕ САЩ И ЕС УМИРАТ ОТ СТРАХ -ЯДРЕНА ВОЙНА НЕ. РУСИЯ ДА ИЗПРАТИ САМО 23 ЯДРЕНИ БОМБИ В САЩ НА ГОСТИ И ПРЕГОВОРИ КАК И КОГА САЩ И ЕС ДА УБИЯТ РУСИЯ ДА Я РАЗКЪСАТ НА ПАРЧЕТА И ДА Я ПОРОБЯТ ДА И ВЗЕМАТ ПРИРОДНИТЕ БОГАТСТВА, КАКТО ВСИЧКИ СЛАБИ СТРАНИ В СВЕТА КАТО НАШАТА БГ. ДОЛУ САЩ И ЕС ДА ЖИВЕЕ БРАТСКА РУСИЯ. 90% ОТ БЪЛГАРИТЕ СА ЗА РУСИЯ НЕ ЗА УБИИЦИТЕ САЩ.


22 Септември 2022 20:29 | НИК
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

ПУТИН Е ПСИХИЧНО БОЛЕН ДИКТАТОР
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар