Два клуба на ГЕРБ подобриха облика на двора в ЦДГ №8

18 октомври 2011 00:20   7 коментара   25722 прочита


Продължават инициативите на кварталните организации на ГЕРБ за облагородяване на детски площадки, междублокови пространства, зелени площи и пр. Поредната акция обедини два клуба "ЦГЧ-С" и Орлинова махала под ръководството съответно на Лазар Андреев и Ивайло Златанов.

Въоръжени с лопати, гребла и колички, десетки активисти се организираха за запълване на 8-те пясъчника в двора на детското заведение и подмяна на счупените пейки. С дървения материал, подсигурен лично от кандидата за кмет д-р Атанас Камбитов, бяха поправени 15 пейки, а 12-те кубика пясък са принос на кварталната организация и кандидатите за общински съветници.

В акцията се включи активно и кандидатът за кмет на с. Рилци Радослав Стойнев, който е пряко свързан с детската градина - бил е преподавател по музика на малчуганите.

"Решихме всеки един от 11-те квартални клуба на ГЕРБ в града да облагороди по една детска площадка или друго обществено място, което има нужда. Реализирането на подобно намерение не изисква големи материални средства, а по-скоро желание, отговорност и не на последно място приятели, с които да го направиш. А ние в ГЕРБ сме такива и затова нещата се получават", коментираха със задоволство двамата клубни председатели Андреев и Златанов.

7 коментара
18 Октомври 2011 07:16 | 555
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

ЕДНИ СА САМО УЧАСТНИЦИ В ТЕЗИ ТРУДОВИ МЕРОПРИЯТИЯ, А ДРУГИ САМО УЧАСТВУВАТ В СЕМИНАРИ И СИМПОЗИУМИ. НЕ СТАВАЙТЕ БУДАЛИ, ДА ВИ ИЗПОЛЗУВАТ САМО, А ДРУГИ СИ УРЕЖДАТ ЛИЧНИЯ СИ ЖИВОТ.


18 Октомври 2011 08:18 | Читател
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

ТОВА Е ОГРОМНА ДЕМАГОГИЯ.


18 Октомври 2011 09:12 | БЛАГОЕВГРАДСКИ
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

И СЛЕД СНИМКАТА СЕ РАЗОТИДОХА. ДАЖЕ КОЛИЧКАТА ЗАБРАВИХА.


18 Октомври 2011 11:24 | АЛЕН МАК
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

НАПРАВЕТЕ НЕщО И ЗА ДЕЦАТА ОТ КВ. АЛЕН МАК. ВИЖТЕ САМО ДЕТСКАТА ИМ ГРАДИНА, АМИ ПЯСЪчНИЦИТЕ ЗАД ГРАДИНАТА И ЯСЛАТА-ВИЖТЕ КАКВИ СА. ГОВОРИ СЕ ОТ ПРЕДИ 7-8 ГОДИНИ ДЕТСКАТА ГРАДИНА ДА СЕ ПРЕМЕСТИ В СГРАДАТА НА 9-ТО УчИЛИщЕ, КОЕТО щЕ Е СУПЕР АКО СТАНЕ, НО ЯВНО НИщО НЯМА ДА СТАНЕ. САМО ПРАЗНИ ОБЕщАНИЯ.


18 Октомври 2011 14:09 | ----2
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Показно, показно, показно... Фукня, фукня, фукня... Това е ГЕРБ.


19 Октомври 2011 10:28 | Защо...
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Защо бе "уважаеми загрижени" не правехте това през последните 4 години, а се сетихте точно сега, седмица преди изборите????!!!!! Мислите ли, че гласоподавателите са глупави, обиждате ги по този начин..... но нищо, хората ви гледат сеира отстрани, а на изборите ще си кажат какво мислят за такива като вас. Такива инициативи са похвални само тогава, като партията, загубила изборите прави подобни мероприятия през целият мандат, който са загубили. А сега си е чист популизъм - вижте ни какви убавци сме, как Убаво държим лопатите, а инициторите дори ги няма с лопати в ръце на снимката!!!!!


19 Октомври 2011 11:41 | Роки
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Това се прави с желание и с пари, а това че е преди избори не спира ентусиястите от други сдружения и партии да правят добро с обществено полезни прояви
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар