ДПС иска оставката на правителството и на президента, обяви Хамид Хамид Караянчева не е на висота като председател на Народното събрание

24 септември 2020 08:42   3 коментара   2289 прочита


  ДПС говори за 2 оставки – на правителството и на държавния глава. Това заяви в ефира на Нова телевизия депутатът от движението Хамид Хамид. Той добави, че ДПС настоява и за оставката на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева. „Тя не е на висотата на този пост“, каза Хамид Хамид. За исканата от протестиращите оставка на главния прокурор Иван Гешев, той заяви: „Главният прокурор не е политическо лице, избиран е от прокурори, редно е тези прокурори да му дадат оценка.

Той се отчита пред НС на всеки 6 месеца. “ За предстоящите парламентарни избори Хамид Хамид посочи, че „дали ще са предсрочни или редовни, изборите предстоят и са много скоро. Нашето мълчание е много по-силно послание към политиците и обществото, отколкото празното говорене на други. Готови сме за избори от утре, не се съмнявайте“, заяви Хамид Хамид.

По думите му „посланието на председателя на ДПС е че сме достигнали критичната точка на хаоса. “ „Страната върви към хаос, двете страни, които тикат страната към хаос, трябва да направят крачка назад. Защото иначе няма основа за диалог“, подчерта Хамид Хамид. 

  Blitz. bg

3 коментара
24 Септември 2020 09:04 | Стефанов Юй.
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Когато се говори за избори в България би било задължително думичката да се поставя в кавички...


24 Септември 2020 10:15 | Ник
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

ДПС отдавна са патерица на герб, сега искат да са уж добри, хем жертват тиквата, ама и Радев да свалят. Оставка на Боко и Гешев, а дпс вън от властта.


24 Септември 2020 11:17 | �������
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

НЕ ПИПАИТЕ ГЕШЕВ ТОИ Е ЧОВЕК НА ШИЩИ И ГО ПАЗИ.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар