Докога ще продължат ремонтите на АМ "Тракия"

14 юни 2020 12:55   1 коментар   2030 прочита


Строителните дейности се извършват по график, независимо от епидемичната обстановка. Ремонтните дейности не са спирали, единственото, което ни влияе, е времето. Част от ремонтите на АМ „Тракия” трябва да завършат в края на юни”, обясни председателят на АПИ Георги Терзийски и изрази надежда времето да се оправи, предава Нова тв.

Относно ремонтите на АМ „Хемус”,  той разкри, че от 11 юни е започнал ремонт на две съоръжения след тунел „Витиня”. Усилено се работело и по завършването на лявата тръба на тунела. Очаква се ремонтът й да приключи до края на годината.

„Надяваме се да завършим проекта предсрочно и ограниченията в участъка да отпаднат преди 10 септември”, заяви  Терзийски относно разширението на Околовръстния път в София в отсечката между „Цариградско шосе” и „Младост”, което трябва да приключи в края на 2021 година.

Той обясни, че проектът е на Столична община. Тяхна била грешката в проекта, която показваше, че пътят минава през храм. Терзийски заяви, че се работи по отстраняването й./флагман.бг

 

 

1 коментар
14 Юни 2020 14:25 | Веско
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Ремонт на ремонтите, Боковата гордост-двулентовите пътища издишат.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар