Доц. Иво Инджов: ГЕРБ управлява с голяма омраза, а може и да се замитат следи в момента 

01 октомври 2020 06:16   2 коментара   1708 прочита


 
 "ГЕРБ управлява на инат и с голяма омраза" - това свое твърдение обясни във вечерното шоу на Слави Трифонов политологът доц. Иво Инджов. 


"Повече от 80 дни наблюдавам протестите и виждам, че тази власт, която беше тръгнала да подава оставка, сега се е вкопчила и управлява на инат. Прозирам зависимости в това поведение. Сегашното поведение позволява хипотези, слухове. Тази власт не може да генерира доверие. 

Прозирам някакви зависимости зад това поведение. Омразата е ясна: Караянчева, Борисов, Сачева квалифицират по определен начин протестиращите. 
Дори да казват, че някой ги подкрепя, това може да заблуди само лековерните привърженици на управляващите и хора, които не следят задълбочено процесите. Да ГЕРБ все още води минимално, но ГЕРБ се е сринал и ако продължи да управлява още 6 месеца, може да стигне и под 10%. 

Последиците от коронакризата ще дойдат в средата на другата година. Не се знае какви ще са схемите. Може да има страх, да се замитат следи в момента. 

Ако започне разследване на това управление, ще стане ясно. 

Очевидно Борисов са го накарали да премисли, той беше на крачка от оставката. Ако сегашната опозиция спечели, тя няма да може да управлява в тройна или четворна коалиция. ", сподели разсъжденията си политологът. Петел бг ,сн. БНР


 

2 коментара
01 Октомври 2020 20:57 | Стефанов ляб.
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Четейки този, а и други материали си правя следните изводи: Първао - май няма да се оправим. Второ - сигурно няма да се оправим. Трето - категорично няма да сеи оправим.


02 Октомври 2020 00:22 | Общинар
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

И най важно-оставка, съд и затвор за грабителите на България, герб и дпс.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар