Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае “рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище ¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си
   –егистрац舫абравена парола

ƒнес е малко веро€тно да вали


14 септември 2018 09:42   1551 прочитаўе има временни увеличени€ на облачността, но и слънчеви часове


ƒнес ще преобладава слънчево време с временни увеличени€ на облачността, но валежи са малко веро€тни. ўе духа слаб до умерен в€тър от север-северозапад. ћаксималните температури ще са между 25 и 30 градуса.

ѕо „ерноморието ще има променлива облачност, без съществени валежи. ўе духа слаб до умерен предимно северен в€тър. ћаксималната температура на въздуха ще е между 24 и 28 градуса. “емпературата на морската вода е 25-26 градуса. ¬ълнението на морето постепенно ще отслабва до 2-3 бала.

¬ планините ще преобладава слънчево време с временни увеличени€ на облачността, но съществени валежи не се очакват. ўе духа слаб до умерен север-северозападен в€тър. ћаксимална температура на височина 1200 метра - около 19 градуса, на 2000 метра – около 12 градуса.

¬ събота ще преобладава слънчево време, с временни увеличени€ на облачността. ƒневните температури слабо ще се повишат и максималните ще са между 27 и 32 градуса. ¬ недел€ в източната половина на страната облачността ще се увеличи и на места ще има краткотрайни валежи. ¬ западната ще остане предимно слънчево. ¬ първите дни от новата седмица ще е предимно слънчево. ћинималните температури ще са между 10 и 15 градуса, максималните - предимно между 26 и 31 градуса.

източник: btvnovinite.bg

ќще за: увеличени€  облачност  в€тър ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.