Делян Пеевски: Очаквам извинение от Кирил Петков

27 февруари 2024 00:59   1 коментар   2720 прочита


Днес съпредседателят на ПП Кирил Петков направи внушения в публичното пространство, че ГЕРБ, ДПС и Президента владеят  чрез свои кадри регулаторите и другите контролни органи, вкл. и ВСС, които категорично не отговарят на истината. 

Това пише в официална позиция от страна на съпредседателя и председател на ПГ на ДПС Делян Пеевски, която публикуваме без редакторска намеса:

"Той говори за някакви 95%, което освен че е невъзможно, тъй като става дума за независимите регулатори, подвежда хората. 

Държа да подчертая, че ДПС има малък брой лица, предложени от ПГ на ДПС и подкрепени от НС и не може да бъдем свързвани с никакви други назначения. 

А специално по темата на ДАНС - аз не знам колко е щатът на ДАНС, но знам, че ако Кирил Петков казва, че има един представител там, то със сигурност ДПС има нула.  

И тъй като ние винаги сме заявявали, че прозрачността е гарант за честните и открити отношения с хората, за чието доверие работим, публикуваме пълния списък на излъчените от ДПС достойни представители в регулаторите. 

Надявам се, че допуснатите неточности от страна на г-н Петков се дължат или на некоректно подадена към него информация или на липсата на такава. 

Разчитам, че след като се запознае с данните и фактическото положение в регулаторите, колегата Петков ще постъпи мъжки и ще се извини". /Новини.бг


Още за: ДПС   Пеевски   Още от: България и свят

Принтирай статия
1 коментар
27 Февруари 2024 19:00 | Бай Данчо
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Тури го на скута!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар