Цветанов: Няма сделка за ЧЕЗ, ако парите не са чисти

01 март 2018 09:32   4 коментара   2972 прочита
Цветан Цветанов смята, че ДАНС и НАП ще открият истината. Сн.: БТА
Цветан Цветанов смята, че ДАНС и НАП ще открият истината. Сн.: БТА


Цветан Цветанов смята, че ДАНС и НАП ще открият истината. Сн.: БТА

Сделката за ЧЕЗ няма да бъде финализирана преди да се изясни произходът на парите. Ако има пране на пари или нещо друго притеснително, няма да има сделка.

Това каза за "24 часа" зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. Той напомни, че "институциите работят" по проверка на сделката при вече подписан предварителен договор и резултати се очакват в законоустановения срок.

В този случай заради особената важност и обществена чувствителност ще се намесят и органите за национална сигурност, защото искаме да отпаднат абсолютно всички притеснения у хората, изтъкна Цветанов.

ДАНС и НАП ще установят дали казаното в политическите декларации за наличие на риск за българските граждани отговаря на истината, уточни зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветанов смята, че сега е моментът за въпросите кой, кога и защо приватизира тези електроразпределителните дружества и дали в този процес не са участвали хора, които днес апелират за спасение на националния интерес.

източник: dnes.dir.bg

4 коментара
01 Март 2018 13:26 | Сандански
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

по чисти от парите на Премиера, Цветелина Бориславова и СИК едва ли ще намерите.


01 Март 2018 15:46 | ???
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Че в България всички сме от този тип хора, които споделят казаното от дядо Славейков, че "преклонена главица сабя не я сече" е верно. Но, че ББ и компания ни правят на малоумници, кооито не схващат кой купува ЧЕЗ с банкови пари, това вече е прекалено. Едва ли и Асан вярва, че Гинка е основния играч.


01 Март 2018 16:15 | Пене
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Търколило се гърнето от Съединение, та си намерило похлупака в Банкя! А той горкия година и половина - нищичко не знае. А иначе всичко знае. Ти да видиш! Питам се дали си мисли, че народа е толкова прост, та всичко му вярва. Та, ако аз излязна на площада да продавам семки - може и да не знае. Но да не знае, че се продава ЧЕЗ?! На кой ги разправя? Дали пък и той не е в схемата??? А-а-а, не знам, не знам! Хайде сега на всички ЧЕЗтита Ви баба Марта!!!


01 Март 2018 16:27 | Е па сще един
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Тоя до сега го нямаше - сега и той се появи с апартаментите! Все отбор юнаци! Ако не се беше размирисало едва ли щяхме да разберем, че ЧЕЗ се продава. Ама службите са знаели още от 2010г. Ами като са знаели - какво направиха, та Бойко не знаел?! Или си мисли някой, че те не обслужват Тиквата от Банкя??? Никой не обвинявам. Просто държавата е прогнила и няма никакво спасение. За това всички се стремят към властта - да се уреждат с пълни шепи! Щом и тая госпожа Гинка ни сложи в малкия си джоб.... ясно да ни е! Но и че не е сама и това ни е ясно!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар