БСП подкрепи Румен Радев за втори президентски мандат

18 април 2021 07:16   1 коментар   1677 прочита


  
Националният съвет на БСП прие предложението на Изпълнителното бюро за подкрепа на президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова за втори мандат със 122 гласа „за“, 0 „против“ и 9 „въздържал се“. 

Членовете на Националния съвет на БСП сформираха работна група, която да осъществява комуникацията с президентската двойка за формулата на издигането й, инициативният комитет и политиките, които ще отстояват Радев и Йотова. 

Групата ще се ръководи от Корнелия Нинова, а в състава й влизат представителите от ръководството на партията – Ирена Анастасова и Атанас Зафиров, както и представителите на ръководството на Парламентарната група – Кристиан Вигенин и Христо Проданов. 

Предстои Националният съвет на БСП да одобри изработения от Изпълнителното бюро обхват на политиките, които да бъдат предмет на разговорите между работната група и кандидат-президентската двойка за втория й мандат. 

1 коментар
18 Април 2021 19:51 | Бай Ончо-БОНБОНЧО
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

НЕ САМО БСП А ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ПОТКРЕПИМЕ РАДЕВ, ЗАЩОТО Е ЧЕСТЕН И ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН И МЪЖ НА МЯСТО. А ТУЛУПА СТРАХЛИВЕЦА ОТ БАНКЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН И ПРИВЕДЕН В ЗАТВОРА, СЪЩО ТАКА ТРЯБВА ДА МУ СЕ ИЗЗЕМАТ ВСИЧКИ ОТКРАДНАТИ МИЛИАРДИ И ТАКИВА РАЗДАДЕНИ НА ГРУПАТА МУ ГЕРБ КАКТО И ТЕ СЪЩИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ОСЪДЕНИ. ГЕШЕВ СЪЩО. ТОВА СА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПИРОВКА, КОЯТО Е ВОДЕНА ОТ ПРЕСТЪПНИКА БОРИСОВ С ЦЕЛ ПОЛИТИЧЕСКА КРАЖБА ОТ Р. БЪЛГАРИЯ. МИЛИАРДИ
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар