БСП: Оставка на правителството веднага! ГЕРБ: Ако извадим нашите хора на улицата, ще стане сложно   

10 юли 2020 09:00   4 коментара   2776 прочита


 

Дебат за вчерашният протест и участието на президента Румен Радев в него се състоя в ефира на Нова телевизия между депутатите Тома Биков (ГЕРБ) и Крум Зарков (БСП). „На този протест се случва обединение, защото на него има и леви, и десни“, коментира Зарков. „Ние не искаме да вадим нашите хора на площада, защото ще стане много сложно, но не знаем как ще ги удържим“, каза Биков. 


Депутатът от ГЕРБ подчерта, че правителството не отговоря нито за грешките на НСО, нито за действията на прокуратурата. „Нямам идея за кого се отнасяше призива „Мутрите вън! “, каза Тома Биков. 

Според опонента му Крум Зарков, прокуратурата трябва да бъде активна и да търси обществена подкрепа, но като извади резултати за внесените в съда обвинителни актове, а не части от СРС-та и отделни материали, които са част от доказателствата по обвиненията. „Гледаме тази показност от десет години“, заяви депутатът от БСП. кадърНова, Петел. бг 

4 коментара
10 Юли 2020 10:17 | �� ����
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

бог да ви накаже, проклети да сте. НИЩО НЕ НАПРАВИХТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ, ОСВЕН ДА ИЗПРАТИТЕ ДЕЦАТА ПО ЧУЖБИНА, ПО ПСИХИАТРИ И НАРКОКОМУНИ. ЕДИН ДЕН ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ ЗА ТЕЗИ ДЕЯНИЯ.


10 Юли 2020 10:28 | Леля
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Герб =гроб.


10 Юли 2020 10:43 | ЧЕРЕПА
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

МОИТЕ ХОРА ЗНАЯТ КАК ЩЕ СТАНЕ.


10 Юли 2020 12:09 | Стефанов
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Защо ще е сложно да удържите хората си господин Биков? Ще ви подскажа - просто паодявате командата "Къв Районното управление/ казармата/ ходом МАРШ! " и проблема е решен. А на тия дето остават просто кажете - прибирайте се, или сте уволнени...
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар