Борисов: Задава се тежка криза, докато здравната ситуация остава усложнена

22 януари 2021 05:57   6 коментара   5002 прочита


 
За съжаление вирусът мутира и няма общо правило, по което да се действа и затова eвропейските държави трябва да сме гъвкави и да действаме заедно. Това написа във Фейсбук" премиерът Бойко Борисов след видеоконференцията на Европейския съвет. 

Много тревожни са информациите, които колеги споделиха на днешния Европейски съвет. 

Регистрират се огромен брой заразени и смъртни случаи. Претоварена е здравната система. Трупат се огромни външни дългове и се наблюдава спад на БВП. След здравната криза във всички случаи ще има и много тежка финансова и икономическа криза. За това предупреди Борисов. 

Евролидерите ограничават несъществени пътувания, няма да затварят границите Това обсъждиха евролидерите на видеоконференция на Европейския съвет 

Надявам се, че големите количества ваксини, които сме платили, в следващите месеци ще дойдат в България. Европейската агенция по лекарства и Европейската комисия работят за увеличаване на производителния капацитет на компаниите. 

Ваксинационният план в България се осъществява по най-разумния и правилен начин, като се гарантира, че получилите първата доза от ваксината граждани, ще получат и втората доза. 

6 коментара
22 Януари 2021 08:41 | Калоян
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Кризата в България е от както дойдихте на власт. Оставка, съд и затвор за грабителите на България - герб и дпс.


22 Януари 2021 09:59 | Жалко
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Жалкото е, че честни хора, които не се задълбочават в това, което правят "тиквениците", а гледат само повърхностно:лафовете на Тиквата и мигащият на парцали около него очилатко /Нанков/, раздаването по 50лв., джипки, "магистрали", от които се краде най-много... А защо не поддържа страничните пътища? -Защото били направени от комунисти?! Ами неговите още не пуснати и се ремонтират. Ще ги видим година след него!... Сега пък станал и медик!


22 Януари 2021 10:08 | Кгалема Мотланте
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Абе .....добре че му пишат в профила. В интервюта на живо този човек не завършва изреченията които е започнал. Говори несвързано! Какво ли сме сгрешили, та Господ така ни наказа с него! Представям си как води преговори по стратегически интереси в Европа!


23 Януари 2021 00:06 | Това е !
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Е то вече речника на българския език е беден за да опише чувствата на народа към така наречените управляващи !!!!!


23 Януари 2021 08:02 | БаБА ПАЧКА АЙДАР
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

САМО КИТАЙСКИ ЗАКОНИ ЩЕ НИ ОСВОБОДЯТ ОТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ГЕРБ И ТЕХНИЯ ВОЖД ТЪПИЯ ГЛУПАК ИЗРОДА -УБИЕЦ ОТ БАНКЯ НА СТАДИОНА КУРШУМ В ТИЛА И РОДНИНИТЕ МУ ДА СИ ПЛАТЯТ ПАТРОНА. СЪЩИЯ ТРУП Е ИЗГАРЯН И ВСИЧКО ПРЕКЛЮЧВА ДО ТАМ. НЯМА 11Г КРАЖБИ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ УБИИСТВА НА НАРОДА И В СЪЩОТО ВРЕМЕ СЕ ГЛАСЯТ ДА УПРАВЛЯВАТ И КАДАТ И УБИВАТ ОЩЕ НЕЗНАМ СИ КОЛКО. ГЕРБ-АДЖИИТЕ НА СТАДИОНА И РАЗСТРЕЛ КАТО В КИТАЙ.


23 Януари 2021 08:17 | БаБА ПАЧКА АЙДАР
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

САМО БРАТЯ ГАЛЕВИ ЩЕ НИ ИЗМЪКНАТ ОТ КЛЕЩИТЕ НА ГЕРБ И МУТРАТА БОРИСОВ. ПО ПРАВИЛОТО САМО НИНДЖА МОЖЕ ДА УБИЕ ДРУГА НИДЖА.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар