Борисов събира актива на ГЕРБ спешно днес

05 август 2020 07:17   1 коментар   2174 прочита


Активът на ГЕРБ се събира днес в София, за да обсъди бъдещето на партията и актуалната политическа обстановка в страната. Събитието се очаква да започне в 12 ч. и ще се проведе в "София Тех Парк". 

По информация на Novini. bg медии няма да бъдат допускани, а след това ще има само прессъобщение за срещата. 


Има очаквания все пак някаква част от изказването на премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов да бъде пусната на живо във фейсбук - нещо, което той обича да прави в своите обиколки из страната. 

Иначе на сбирката се очакват над 4000 души от цялата страна. На нея трябва да присъстват освен ръководните кадри на партията, така също и депутатите, евродепутати и други. 

Срещата идва на фона на продължаващите вече почти 30 дни протести и кризата с коронавируса. Очаква се Борисов да направи изказване относно проблемите. 

Според някои източници той ще потвърди още веднъж, че оставка няма да подава. 

Премиерът Борисов само преди седмици призна, че след края на мандата ще обърне сериозно внимание на развитието на партията, смятайки, че някои се опитват да я разцепват. Той не скри, че бидейки в изпълнителната власт за него и за министрите е трудно да следят дейността на ГЕРБ. Както е известно от управляващите имаше отлюспване в последната година, като ГЕРБ се раздели с дясната ръка на Борисов - Цветан Цветанов, който се очаква да сформира свой политически проект. 

1 коментар
05 Август 2020 11:35 | Стефанов
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Тая среща ще е вещо като разпределяне на пътниците по спасителните лодки от потъващ кораб. Но практиката показва, че това винаги става хаотично - всеки драпа да се добере пръв. И по-яките/разбирай по-богатите и овластените/ ще успеят. Другите - на акулите...
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар