Борисов: Станишев освен, че чете наобратно, е започнал да чете и до половината

13 април 2013 21:00   3 коментара   6969 прочита
Бойко Борисов. Снимка: БТА
Бойко Борисов. Снимка: БТА


Бойко Борисов. Снимка: БТА

Станишев освен, че чете наобратно, е започнал да чете и до половината, вадейки думи от контекста на изказването ми за фискалния резерв, заявява лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, цитира от пресцентъра на партията.

Днес председателят на БСП Сергей Станишев коментира изказването на Борисов при откриването на кампанията на ГЕРБ в Пловдив и отбеляза, че е потресен от цинизма, който демонстрират Борисов и компания. "Оказа се, че фискалният резерв е опоскан, изяден от българските пенсионери", отбеляза Станишев.

"Виждам, че Станишев следи от близо всяка моя дума, но и с това се справя много зле", коментира Борисов в отговор, изпратен до медиите. "В началото на месеца видях, че може да чете наобратно като прочете слогана на ГЕРБ. Днес разбирам, че освен, че чете наобратно, е започнал да чете и до половината, вадейки думи от контекста на изказването ми за фискалния резерв", посочва бившият премиер.

"Не съм изненадан, редовно по време на избори БСП от страх,пче ще загуби, използва този доказан метод за манипулация. Ще повторя това, което казах вчера и се надявам следващият път, когато Станишев реши да ме коментира да го направи коректно, четейки отляво надясно и от начало до край", заявява Борисов.

"От първия ден на своя мандат ГЕРБ започна да изплаща 20 процента по-високи пенсии. В период на криза, при ясно изразен спад на приходите, бюджетът на Тройната коалиция формира огромен дефицит. По време на нашето управление изплатихме с 13 млрд. лева повече социални разходи спрямо мандата на Тройната коалиция.

България беше страната с най-ниските дефицити в Европа, с които се финансираха по-големите социални разходи в периода на криза. Правителството на ГЕРБ изплати 9 млрд. лева повече пенсии, което е в пъти повече от спада на фискалния резерв", отбелязва бившият премиер.

източник: dnes.bg

3 коментара
14 Април 2013 07:58 | САШО
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

ТОЗИ УБИЕЦ БУДА, НЕЗАБАВНО ДА СЕ АРЕСТУВА И ДА СЕ НАТИКА В ЗАТВОРА ЗА ДА СПРЕ ДА ГОВОРИ ГЛУПОСТИ !!! БУДА, ТОЛКОВА СИ НАСРАН, ЧЕ МИРИШЕШ ПРЕЗ КОМПЮТЪРА !!!УБИЕЦО, МАРШ В ЗАТВОРА, ТАМ ТЕ ЧАКАТ МАНГАЛИТЕ ДА ГИ ОБСЛУЖВАШ !!!МРЪСЕН БОКЛУК, ЩЕ СИ ПЛАТИШ ЗА ВСИЧКО, БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМА !!


14 Април 2013 08:11 | до сашо
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

сашо, не само буда е за там, къде оставяш, ШЛИФЕРА'' този боклук е по опасен и безскрупулен от него.


14 Април 2013 10:07 | САШО
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ТЕЗИ ДВАМАТА СЕ ПРАВЯТ НА МЪЖЕ, КОГАТО ДЪРЖАВНАТА МАШИНА Е ЗАД ТЯХ, ИНАЧЕ СА СТРАХЛИВА КАТО ХЛЕБАРКИ !!!СЕГА ЩЕ ГИ ВИДИМ СЛЕД 12-ТИ, СЛЕД КАТО ОТРАЗНЯВАНЕТО ИМ ДОИДИ В КУХИТЕ ТИКВИ И СЕ ОСВОБОДЯТ ОТ ЛУДОСТТА КОЯТО ГИ Е ОБЗЕЛА !!!ЗАТВОР ЗА ТЕЗИ УБИЙЦИ НАРОДНИ !!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар