Борисов: Шапка му свалям на Кирил как изигра обществото и остави ГЕРБ да мрънка по някакъв меморандум

23 февруари 2024 12:16   2 коментара   2905 прочита


Шапка свалям на Кирил Петков как изигра обществото и остави ГЕРБ да мрънка по някакъв меморандум. Това каза от Варна лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде репортер на "Фокус".

"А днес чувам как не им се ходило на избори. Ами защо ми ги пишете тези работи?Много внимателно наблюдавам процесите през тази седмица и забелязвам колко майсторски колегите лидери на другите партии играят своята политическа игра. ДПС имат утре конгрес за избор на председател. На тях им трябва кандидат, който може да брани ДПС от всеки.

Колегите от "Да, България" всячески искат да покажат на техния електорат, че нямат нищо общо с ДПС. Това нямаше да има нищо лошо, ако не бяха използвани от двете страни епитети и цитиране на срещи, в които сме били в състав, в който сме доверявали и обсъждали", допълни той и намеси скандала между Делян Пеевски и Христо Иванов.

"В същото време с колегите от ПП работихме много добре - с компромиси, но свършихме много работа. Мен няма да ме вкарате в разкриване на тайни, защото аз имам принципи. По никакъв начин не приемам да се обиждат хората. Политическото говорене е много цветущо, но след това именно това медиите вадят и цитират и правят трудно взимането на политически решения", продължи лидерът на ГЕРБ.

2 коментара
23 Февруари 2024 16:12 | Zagan
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

umirai be, tikvenska pachavro!


24 Февруари 2024 00:06 | djumalia.
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

ne ob6testvoto a teb sa te izigrali do kato ti biaxa nacapani ga6tite.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар