Борисов: Оставаме на власт, защото ако управляват те, щетите ще са много по-големи 

13 юли 2020 08:38   4 коментара   3336 прочита


Премиерът Бойко Борисов пусна извънреден лайв във Фейсбук от дома си в Банкя. Премиерът призова да няма провокации и всичко да мине мирно. 

„Пазете се и не проливайте кръв! Протестирайте колкото искате, но пазете полицаите така, както те пазят вас. Имаме и грешки, уважавал съм всеки един протестиращ. Няма човек, който да е протестирал и да не сме го срещнали. Днес се опита да се нажежи етническо напрежение с протест, страхотно организиран, които да се влеят в още по-голям митинг, видно добре платен”, каза Борисов. Той каза, че има и много хора, които са там и искат да изразят своята позиция или за това, че не ги харесват. 


„Това е демокрацията. Една партия я харесват 20-30%. След месеци ще имаме избори. Оставаме на власт само, защото щетите ще са много по-големи след месеци, ако управляват те, влизаме в най-страхотната криза. Европа няма средства”, каза Борисов. Той каза, че Радев не го боли, когато се пролива кръв на полицаи и се хвърля по тях бутилки. И те има семейства като нас. 

"Чуваме, че се готвят да запалят партийния дом. Днес бомбичка рани полицaи. С това става пети ранен полицаи. Кои са се наредили до Радев. Те бяха управляващи. Мая Манолова предложи Пеевски, Румен Пеков беше вътрешен министър. Христов беше министър. Какво се случи днес, ДПС се прегърна с Христо Иванов, а лоши бяха бургаския кмет и полицията. Митко Николов печели в Бургас 3 мандата с абсолютно мнозинство. Бургас стана един от най-красивите градове”, каза Борисов. 

"И какво? Искат сега да строшат Министерски съвет. Да го трошат, да трошат и "Тракия", да трошат и "Хемус" и "Марица"", каза още министър-председателят. 

4 коментара
13 Юли 2020 09:03 | Сашко
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

След теб и потоп. Герб и дпс са най голямото зло сполетяло БЪЛГАРИЯ в последните 30 години.


13 Юли 2020 11:05 | УИО
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Вън от БЪЛГАРИЯ ВЪН


13 Юли 2020 12:16 | Хахаха
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Насра ли се тиквооооо хахахаххха


13 Юли 2020 13:25 | Стефанов
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Еха, господин Борисов, Вие твърдите, че оттеглите ли се от власта просто България няма кой да я управлява. Ежедневно нагнетявате теорията за безалтернативноста на лично Вас и партията Ви. Не се ли усещате, че вече се плъзгате по наклонената плоскост на непогрешимостта - т. е. култа към личността. Да не би да искате и за Вас да пишат - "Той е прав, дори когато съгреши". Не е добре, не е демократично, не е морално. Ваши тролове фанфарят - отиде ли си правителството на Борисов в тоя момент България ще загуби или ще получи по-малко от фонда за коронавируса. Ето, казвам Ви един Калфин ще се справи по-добре от който и да е друг. И Вие го зтаете, защото по време оно с Ваша помощ АБВ преодоля на косъм бариерата и влезе в управлението ВИ. И дали се заблуждавате, че България е фактор в Европа от който зависи дележа на милиардите? Колкото зависеше от нас и Пакта мобилност. Мисля си, че е по-добре да търсите съвети на НЕПЛАТЕНИ съветници. Защото платените Ви съветват това, което искате да чуете.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар