Борисов: Няма да се сравняваме с чеверме социалистите! Презглава бягаха да се спасяват

21 април 2019 10:36   8 коментара   3623 прочита


За другата година сме планирали 360 млн. за увеличение на учителските заплати. Това каза министър-председателят Бойко Борисов и лидер на ГЕРБ при представяне на обобщение на гражданския диалог „Европа в нашия дом“, предава „Фокус“. Вече всички деца имат шкафчета в училища. Ние сме единствените в Европа, които имаме wi-fi във всяко едно училище“, посочи Борисов.

„Планирали сме 360 млн. лв.за увеличение на учителските заплати“, заяви Борисов и добави, че с това ще бъде изпълнен ангажимента на правителството за двойно увеличение на учителските заплати. „На Вълчев съм възложил да проверят състоянието на училищните автобуси и може там да разчита на още 20 млн. лв., и толкова за интерактивност“, добави премиерът.

По думите му в природните науки обаче изоставаме. „Никога не е правено такива паркове и градини, направихме добри паркове, за има къде да се събрат БСП. Днес гледам са се изтъпанили на Южния парк. Те ни връщат във времето на Третата коалиция“, коментира Бойко Борисов.

„Инвестираме в образованието, защото те разчитат на къса памет и нискообразовани хора. Те - премиерът тогава, първата дама тогава, изгонената зам.-министърка за корупция“, уточни той. „Аз излизам и казвам, оставка за това и това. Ние не разбрахме тогава какво стана. Тези хора говорят, но ние нямаме един спрян фонд, една спряна програма. Ние нямаме един спрян фонд, те издигат манипулация за предизборната си кампания“, уточни премиерът. „

Тези сега в Южния парк ни плашат. Ама хич не ни е страх от тях. Ние грешим, което показва, че не сме идеални“, допълни още лидерът на ГЕРБ. "Няма да се сравняваме с чеверме социалистите. Не ги обиждам, цитирам Иво Христов. Не този Иво Христов, който нарече българите дебили, а този Иво Христов, който ги нарече чеверме социалисти", допълни още Борисов „Явно паметта на хората е къса, а се надявам, че не е“, коментира той.

„Да си спомним как панически бягаха след Тройната коалиция, когато направиха в мандата на БСП кабинета „Орешарски“. Как тези, които сега се заканват в Южния парк, панически бягаха и се пререждаха, презглава бягаха за Брюксел. Караха се за 20-20, дали да е Курумбашев или друг. През глава бягаха да се спасяват. Приеха си закон да ги брани от преследване. Те излезли да говорят и да сочат нас с пръст“, заяви Борисов.

„Тоновете наркотици, които съм задържал при мои операции, не могат да ми преброят“, посочи той. „Нагли, грабежаджии, какви ли не - по техните управления рисуваха България с черепи и кости заради магистралните грабежи, а имахме магистрала до Пловдив“, обяви лидерът на ГЕРБ./Blitz.bg

8 коментара
21 Април 2019 11:07 | zapoznat
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Абе за "чеверме-социалисти " все още не сме чували ама за "суджук--герберасти" отдавна се знае! Така, че бай Хуй си заври мантрите в гъза!


21 Април 2019 18:14 | Априлски глупак
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Няколко неща. За инвестициите в образованието - самият Б. Б. е най-ниско образованият ни премиер от 1989 година насам. В момента образованието е в колапс - няма знания, няма възпитание, само се борави с делегираните бюджети. Второ, за направата на парковете и другото - излиза от думите МУ, че всичко в България започва от него. Преди никой нищо не е правил, само ТОЙ. Просто така започва култа. И последно - задържал тонове наркотици. Игра на думи. По силата на НЕГОВАТА логика е произвел Х хиляди тона пшеница, У милиарда киловатчаса ел. енергия и т. н. просто защото това е станало в държавата, която той ръководи. Хвалби и лъжи, лъжи и хвалби. Това е днешната ни бедна държавица. Последни по доходи в ЕС, първи по корупция, мерим се по свобода на медиите с Етиопия и Мали. Ужас!!!


21 Април 2019 22:00 | Ей Боко
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Дебил ли сииии, не знам какво да си мисля. Крали, крали та се забравили и се прибрали в голямите апартаменти, та никой да не може да ги намери. Чудя се с каква наглост излизаш да ми казваш колко много неща сте направили И КОЛКО ХУБАВО АЗ ЖИВЕЯ - засрами се бе "човек". Освен това какво като са подали оставки, апартаментите си им останаха и някой се връщат като "КОНСУЛТАНТИ" - ще ни консултират. Не казвам нищо за еничара - Вежди Рашидов, който и оставка не подаде, а пожарникара ни запозна, че Веждито правел бизнес с имотите, питам се как така е започнал този бизнес, защо той не подаде оставка и защо се крие, няма го никакъв а беше много деен обикаляше всяка телевизия. Защо еничарите са привилегировани? И защо изобщо им се оставят апартаментите - айде ГЕРБ отговаряй, но предприеми и действия.


21 Април 2019 23:10 | Iskren Azmanow
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Бойко Кратуната³
Ние сме бостан... Дa така е!!!!
А – нима не сме? И то какъв бостан сме - A ?
Но бостан сме най-паче от кратуни – а нима не сме - ?
Пъпешите са явление – Дините – богатство...
Тиквите – са нашата надежда – те са ОБЕЩАНИЕ – завет, а нима не бяха - ?
Да си спомним за “тиквата с каскет”...? А кратуните са изобилието днес...
Навсякъде наоколо – даже и магаретата - да ги ядат не им се ще...
заради черупческата им структура и палитра...
А Бойко – таз кратуна / да го не объркаме със тиква... Отде логика такава...? И потребност социална - ?
Тя политиката на края - ще му друсне колая... или пък калая...
С неговата кухост се е съгласила и Айфеловата даже висота...
Черупчестата му структура тя и ще АйфелЪТ ще провали – НАЛИ - ?
Европейските обеми на Бойковата тъпота провалят
Всичката България от днес, че и Ефропа... А защо Ефропа, а не Европа...
Защото навсякЪде, където иде тя кратуната му тропа... И е видимо – че нещо и хлопа...
И изглежда, ч


22 Април 2019 00:41 | Нужна е промяна !
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Те преди мен всички всичко казаха, много го обичаме този човек, а и по неговото време всички бизнеси фалираха, неща създавани десетилетия, сега колко ще трябва на тези хора да се възстановят - цяла вечност, тоест никога, обрани, унизени и оставени на улицата, заради политиката на “вседържеца”, айде с тия изявления ходи в кенефа и им пусни водата !!


22 Април 2019 06:43 | 666
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

гледам тук, чета и се чудя как ли живеят някой по - горе коментиращи с тази страшна болест- лудостта. Пропито е от ненавист, омраза които го разяждат, сън не го хваща, под всяка статия излива ненавист - болен си, мн болен си- жал ми е, иди се лекувай преди да си стигнал на края на последния си земен път!


22 Април 2019 10:20 | ГЕРБ-Сандандански
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

До тук бяхте гербаджии.. не може хората да изнемогват а вие всичките не си знаете имотите и имуществата. Време е за метла и хората го разбраха няма да има прошка този път! Вижте, че цялата държава е батак вдигна заплататие на учителите ок а я кажи колко се е вдигнало всичко и стандард на живот и покупателна способност жалкар....


22 Април 2019 10:23 | Манолев
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Само не ми барайте доварите, че що нерви ми образувахте, нали подадох оставка що искате повече, айде...
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар