Борисов: Няма да подадем оставка и ще изведем държавата от кризата. 

03 ноември 2020 07:27   5 коментара   3560 прочита


  

Аз съм убеден, че до март-април ваксина ще има. Дотогава всеки министър неотлъчно до сектора си, а най-добрите лекари пред болниците. Да помагат, да успокояват, да лекуват. 

Ще изведем държавата от кризата 
Правителството трябва да е като юмрук заедно с народа. 

Това написа на личната си страница във Фейсбук премиерът Бойко Борисов, след като проведе работно онлайн съвещание с членовете на правителството. 

 

Ето какво още сподели той: 

"Най-трудно е сега да се управлява и най-лесно е сега да се откажем. Но ние трябва да оправдаем доверието на хората. Те ни повярваха, още сме първа политическа сила. Народът осъзна какъв преврат ни се готвеше и какви са целите му: да няма бюджет, държавата да фалира и да няма правителство. Не им се получи на нашите опоненти. Няма да подадем оставка и ще изведем държавата от кризата. 

На работно онлайн съвещание разпоредих на министрите да са непрекъснато на първа линия, до хората, да обезпечат дейността на всички работещи. Само така икономиката ще продължи да работи и ще има средства за мерките. Държавата трябва да върви и да не затваря. Начинът за това е един - маски и дистанция. Докато не се намери лекарство, трябва да сме гъвкави и отговорни. Аз съм убеден, че до март-април ваксина ще има. Дотогава всеки министър неотлъчно до сектора си, а най-добрите лекари пред болниците. Да помагат, да успокояват, да лекуват. Епицентър 

5 коментара
03 Ноември 2020 09:17 | Дон
Оценка:
-8
 (
10
 гласа)

Само така г-н Премиер! Вярваме във Вас!


03 Ноември 2020 10:18 | ЦЕЦО
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Не е лошо да си пиеш хапчетата редовно.


03 Ноември 2020 10:18 | ПИЖО
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

ОСТАВКА, СЪД И ЗАТВОР ЗА ГРАБИТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ - ГЕРБ И ДПС.


03 Ноември 2020 15:36 | �������
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

ДО МАРТ АПРИЛ. ЩЕШ НЕ ЩЕШ ТОЧНО ДО ТОГАВА СИ ЦАР ТИКВА СЛЕД ТОВА. В ХРАЛУПАТА НА ДУБАИ. ИНАЧЕ ЩЕ ИМА БУМ .БУМ. НО И ТАМ НЕ Е СИГУРНО....


03 Ноември 2020 16:58 | �������
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

тъпо парче е тиквун
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар