Борисов наблюдава демонстрация как МО обезврежда терористи

02 август 2016 12:05   2 коментара   2394 прочита
Бойко Борисов видя способностите на спецчастите на МО в учебния център ”Црънча”. Сн.: Официална фейсбук страница
Бойко Борисов видя способностите на спецчастите на МО в учебния център ”Црънча”. Сн.: Официална фейсбук страница


Бойко Борисов видя способностите на спецчастите на МО в учебния център ”Црънча”. Сн.: Официална фейсбук страница

Премиерът, военният министър и началникът на отбраната ген. Константин Попов наблюдаваха демонстрация на способностите на Силите за специални операции.

Това се случи в района на Специализирания учебен център „Црънча" край Пазарджик.

Военнослужещите представиха бойни техники и умения във връзка с изпълнението на Националния план за противодействие на тероризма. По време на демонстрацията бяха изпълнени парашутни скокове от самолет C 27J “Спартан”, съобщи в профила си във Фейсбук Бойко Борисов.

Той уточни, че военнослужещите от бригада Специални сили са показали своите умения и при изпълнение на задачи по неутрализиране на терористи в транспортно средство, прочистване на сграда, обезвреждане на терористи, както и техники на ръкопашния бой, изпълнение на интуитивни стрелби с пистолет след придвижване и преодоляване на препятствия и стрелби с картечен пистолет.

По време на демонстрацията бяха използвани вертолет „Кугар“ и самолет „Спартан“ от състава на Военновъздушните сили, уточни премиерът.

След демонстрациите в „Црънча” Бойко Борисов, министър Николай Ненчев и ген. Попов се отправиха към авиобаза Граф Игнатиево.

източник: dnes.dir.bg

2 коментара
02 Август 2016 16:11 | АБВ
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Нека си наблюдава, нали всеки ден почнаха да прииждат бежанци, днеска 17, утре20, и лека по лека, тоя дебил нека си наблюдава та дано осъзнае, че при дадена ситуация няма кой да му помогне, колкото му помогна некой когато бяха гръцките блокади, нека още им лиже топките на тия от Брюксел, дето казва-----на началниците!


03 Август 2016 09:31 | БАБА ЯГА
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ако хората не прогледнат и не го махнат тоя идиот от политиката, ще има много да страдат, тоя продажник който се слага на тия американски марионетки от Брюксел, ще докара България до фалит, 2020 свършват парите от ЕС, и след това какво-ще обвинява предишните правителсгва..... Колко вреве е на власт и какво направи за да живеят хората по-добре? Тоя такива дългове ще остави, народа ще разбере ама ще е мнооооого, много късно, нека си го изберат още веднъш, до 2020 има още малко време!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар